Δύσκολες ώρες περνάει ο Μάρκος Σεφερλής

    Ημερομηνία:

    Δύσκολες ώρες περνάει ο Μάρκος Σεφερλής. Ο καταξιωμένος ηθοποιός έχασε τον θείο του που είχε σαν δεύτερο πατέρα του.

    Δύσκολες ώρες περνάει ο Μάρκος ΣεφερλήςΟ ίδιος το ανακοίνωσε ποστάροντας φωτογραφία του θείου του και γράφοντας δυο λόγια. «Ήσουν ο κηδεμόνας μου στο σχολείο, επειδή ήξερες περισσότερα γράμματα από τον πατέρα μου! Και φούσκωνες από υπερηφάνεια όταν άκουγες τους δασκάλους – καθηγητές να σου λένε καλά λόγια για μένα! Έκλαιγες στο θέατρο από χαρά, όταν έβλεπες την αγάπη του κόσμου στο πρόσωπό μου! Και πάντα ήσουν δίπλα μου στα δύσκολα και υλικά και ψυχικά! Γιατί με αγαπούσες σαν δικό σου παιδί!

    Δύσκολες ώρες περνάει ο Μάρκος Σεφερλής Γι’ αυτό κι εγώ, περνώντας τα χρόνια, βάζοντας και μερικά κιλά παραπάνω, φορώντας κι ένα μουστάκι στο θέατρο ή την τηλεόραση, άρχισα να σου μοιάζω! Αυτό μου έλεγαν όλοι όταν με έβλεπαν με μαγουλάκια και μουστάκι: «Ίδιος ο θείος σου!». Που τελικά, έγινες ο «θείος» όλων στο θέατρο, αφού έτσι σε αποκαλούσαν όλοι οι συνάδελφοί μου! Γιατί έβλεπαν στο πρόσωπό σου τον δικό τους θείο, έναν ανοιχτόκαρδο άνθρωπο με χιούμορ, κωμικό ταμπεραμέντο, τσαχπινιά, αλλά και με έναν καλό λόγο για όλους!

    Δύσκολες ώρες περνάει ο Μάρκος ΣεφερλήςΈτσι σε αποκαλούσαν και στο αγαπημένο σου Facebook, εκεί που μοίραζες σοφία και χαμόγελα, εκεί που έδινες μάχες για μένα, δηλώνοντας πάντα πόσο περήφανος είσαι που με έχεις ανηψιό! Ήρθε λοιπόν η στιγμή να δηλώσω κι εγώ πόσο περήφανος είμαι που σε είχα θείο! Και πάντα όταν ερχόσουνα στο θέατρο, έπαιζα μόνο για σένα! Για να σε βλέπω να γελάς! Να γελάς και να καμαρώνεις, κοιτάζοντας γύρω σου, για να δεις αν ο κόσμος βλέπει τη χαρά σου! Έτσι θα σε θυμάμαι πάντα! Χαρούμενο, χαμογελαστό και περήφανο! Καλό ταξίδι αγαπημένε μου θείε! Αγαπημένε «θείε» όλων μας!».

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Ο Κωνσταντίνος Αργυρός έπεσε πάνω σε TikToker στο Μανχάταν, της… συστήθηκε και της είπε και ένα τραγούδι

    Λίγο πριν εμφανιστεί στη σκηνή του Barclays Center στη...

    Η Πριγκίπισσα Charlene και ο πρίγκιπας Αλβέρτος γιόρτασαν την Εθνική Ημέρα του Μονακό μαζί με τα δίδυμα παιδιά τους

    Η Πριγκίπισσα Charlene και ο πρίγκιπας Αλβέρτος βρέθηκαν την Τετάρτη...

    Τραγωδία στην Δυτική Ελλάδα: Βρέθηκε νεκρός 26χρονος μετά από 3 ημέρες – φωτό

    Νεκρός εντοπίστηκε στην Κεφαλονιά ένας 26χρονος, ο οποίος αγνοείτο...