Δυτική Ελλάδα: Μηχανή συγκρούστηκε με ΙΧ – Σοβαρά τραυματίας

    Ημερομηνία:

    Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 16 Σεπτεμβρίου 2025 στην Αμφιλοχία, στην οδό Νικολάου Στράτου 100, όταν μοτοσικλέτα συγκρούστηκε με Ι.Χ. αυτοκίνητο.

    Γύρω στη 1 το μεσημέρι, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται από την Τροχαία, η μοτοσικλέτα έπεσε στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου, με αποτέλεσμα ο οδηγός της μηχανής να εκσφενδονιστεί στο οδόστρωμα και να τραυματιστεί σοβαρά.

    GLEARNET
    Στο σημείο κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ Αγρινίου, καθώς το διαθέσιμο ασθενοφόρο της Αμφιλοχίας εκείνη την ώρα εξυπηρετούσε άλλο περιστατικό. Η διακομιδή του τραυματία καθυστέρησε περίπου μισή ώρα.
    Φλίγκος

    Ο τραυματίας μεταφέρθηκε αρχικά στο Κέντρο Υγείας Αμφιλοχίας και στη συνέχεια στο Γενικό Νοσοκομείο Αγρινίου. Η Τροχαία Αμφιλοχίας διενεργεί προανάκριση για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια της σύγκρουσης ανάμεσα στη μοτοσικλέτα και το Ι.Χ.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πάτρα: Η Περιφέρεια κάνει διαγραμμίσεις… (φωτό)

    Εγραψε ο αντιπεριφερειάρχης Αχαϊας Φωκίων Ζαϊμης: Συνεχίζονται οι διαγραμμίσεις οδοστρώματος...

    Αποθεώθηκαν οι «ΌρΝθες»- Οι «ΣΦήγΚΕΣ» έκλεψαν την παράσταση στους 38ους Θεατρικούς Αγώνες

    Με θερμό και παρατεταμένο χειροκρότημα αποθέωσε το κοινό τις...

    ΠΑΤΡΑ: Θρήνος για τον 21χρονο Νίκο Τσίρκα! Ανείπωτος πόνος – Σήμερα η κηδεία

    Θρήνος για τον 21χρονο Νίκο - Ανδρέα Τσίρκα! Στο...

    Ο Γυάλινος Δρομέας: Η πιο εξελιγμένη λιμουζίνα που αφήνει πίσω της την Rolls Royce

    Το μέλλον δεν είναι πια αυτό που ήταν, λέει...