Είχε καταδικαστεί με κάθειρξη 8 ετών αλλά κυκλοφορούσε ελεύθερη, μέχρι προχθές το βράδυ οπότε και συνελήφθη απο τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Πατρών.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., η εν λόγω γυναίκα συνελήφθη διότι εκκρεμούσε σε βάρος της καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Πατρών, με την οποία της είχε επιβληθεί ποινή κάθειρξης οκτώ ετών, για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών.
Επίσης, συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι εκκρεμούσε σε βάρος του καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Πατρών, με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης ενός έτους από την οποία διατάσσεται η έκτιση μέρους της ποινής ενός μηνός για κλοπή.