Η Κατερίνα Καινούργιου έκανε βραδινή εμφάνιση και σχολιάστηκε πως δεν έχει βάψει τη ρίζα των μαλλιών της φουντώνοντας τις φήμες περί εγκυμοσύνης της.
«Μείνετε στη φωτογραφία και σε ένα πλάνο που της χαϊδεύει την κοιλίτσα. Αν βάλουμε και τη ρίζα που η Κατερίνα δεν άφηνε να βγει ούτε σπιθαμή, τα flat και ίσια παπουτσάκια που βγήκε προχθές στην εκπομπή με τα παντοφλάκια της γιατί δεν μπορούσε τα τακούνια που την έσφιγγαν… είναι αυτό που λένε τι κάνει νιάου νιάου. Εγώ τολμώ να το πω», σχολίασε η Τίνα Μεσσαροπούλου στην εκπομπή «Happy Day».
Κώστας Φραγκολιάς: «Ανεμογκάστρι».
Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Εμείς θα ευχηθούμε αν συμβαίνει κάτι στη ζωή της να πάνε όλα καλά. Θα είναι η ίδια που θα επιλέξει πότε και αν θα το ανακοινώσει.
Δημήτρης Παπανώτας: «Αφού το έχουμε σχεδόν ανακοινώσει τόση ώρα που επιχειρηματολογούμε».
Τίνα Μεσσαροπούλου: «Εκείνη το ανακοινώνει. Εγώ; Εγώ δεν άλλαξα παπούτσια κατά τη διάρκεια της εκπομπής να βγω με την παντόφλα».
