Από δύο ρεκόρ σημαδεύτηκε η επιστροφή του Τζίμι Κίμελ στον τηλεοπτικό αέρα μετά το «κόψιμό» του από το ABC για όσα είπε σχετικά με τον δολοφόνο του Τσάρλι Κερκ.
Ο διάρκειας αρκετών λεπτών μονόλογος του Κίμελ τα ξημερώματα της Τετάρτης στον οποίο αναφέρθηκε στα σχόλιά του, στη χήρα του Τσάρλι Κερκ αλλά και στον Ντόναλντ Τραμπ, συγκέντρωσε περισσότερα από 15 εκατομμύρια προβολές σε 16 ώρες στο YouTube και έγινε έτσι το βίντεο με τον Αμερικανό παρουσιαστή που έχουν δει οι περισσότεροι.


Παράλληλα, σύμφωνα με τα προκαταρκτικά στοιχεία της Nielsen που επικαλείται ο Guardian, η πρώτη εκπομπή μετά το «κόψιμο» προσέλκυσε 6,26 εκατομμύρια τηλεθεατές, παρά το γεγονός ότι δεν μεταδόθηκε σε δεκάδες θυγατρικούς σταθμούς του ABC που ανήκουν στις εταιρείες Sinclair και Nexstar, οι οποίες ζητούν την έγκριση της FCC για μια συγχώνευση αξίας 6,2 δισεκατομμυρίων δολαρίων.
Σημειώνεται ότι το Jimmy Kimmel Live! έχει συνήθως κατά μέσο όρο τηλεθέαση από περίπου 1,6 εκατομμύρια τηλεθεατές.
Ο προηγούμενος μονόλογος του Κίμελ με τις περισσότερες προβολές στο YouTube ήταν από το 2017, όταν σε μια συγκινητική στιγμή είχε αποκαλύψει ότι ο γιος του, Μπίλι, γεννήθηκε με συγγενή καρδιακή πάθηση που απαιτούσε άμεση επέμβαση ανοιχτής καρδιάς.