Οι γλοιώδεις οσφυοκάμπτες του συστήματος

    Ημερομηνία:

    Οι εκπρόσωποι της συντήρησης, του σκοταδισμού και της οπισθοδρόμησής στο δημοτικό συμβούλιο μίλησαν για φασισμό.

    Οι κοινωνικά ανάλγητοι οπαδοί της εκμετάλλευσης ανθρώπου από άνθρωπο έχουν το θράσος να μιλούν και να πιάνουν στο στόμα τους οι κατ΄ «επάγγελμα»  ψεύτες, λέξεις όπως αλήθεια, κοινωνική δικαιοσύνη, κοινωνικός παρεμβατισμός, ελευθερία, δικαιώματα κ.ο.κ.

    Μιλάνε για φασισμό, ποιοι οι θαυμαστές του Άδωνη Γεωργιάδη.
    Φλίγκος

    Οι υποστηρικτές των γερμανοτσολιάδων και των κουκουλοφόρων. Χειροκροτητές των φονιάδων των λαών αμερικάνων και του κράτους δολοφόνου του ισραήλ.

    Οι υποστηρικτές της κυβέρνησης των καταχραστών του ΟΠΕΚΕΠΕ των φραπέ,  των φερράρι  και των χασάπηδων. Της κυβέρνησης που άφησε την Πάτρα και τον πατραϊκό λαό στο έλεος των πυρκαγιών κρυμμένοι πίσω από ένα 112, φυλακίζοντας αθώους ψάχνοντας για εξιλαστήρια θύματα και συκοφαντώντας τους κουμουνιστές που έδωσαν την μάχη της κατάσβεσης μαζί με τους κατοίκους.

    Που αποκρύπτουν την αλήθεια για τα νόμιμα χρέη της κυβέρνησης απέναντι στον Δήμο μας που θα άλλαζαν και θα ανακούφιζαν τον πατρινό. Άχνα δεν βγάζουν για την ιδιωτικοποίηση του νερού που το υπέρτατο αγαθό γίνεται εμπόρευμα όπως η ενέργεια και τόσα άλλα.

    Της κυβέρνησης που καταδικάζει ένα λαό σε φτώχια και ανασφάλεια για το αύριο προωθώντας τα ματωμένα πλεονάσματα σε επιχειρηματικούς ομίλους και την πολεμική οικονομία με εντολές της ευρωπαϊκής ένωσης. Αυτοί που κάνουνε σημαία τους την ιδιωτικοποίηση στην υγεία, στην παιδεία, επιχειρήσεις που εκμεταλλεύονται τον ανθρώπινο πόνο και την θέληση του κάθε γονιού για προκοπή και μάθηση του παιδιού του.

    Που διαφημίζουνε σαν ευεργέτες (χορηγούς)  για την συντήρηση κάποιων σχολείων τις τράπεζες που μας παίρνουν τα σπίτια και έχουν περάσει θηλιά στο λαιμό στο κάθε λαϊκό σπίτι σε κάθε αυτοαπασχολούμενο. Αυτοί που άνοιξαν την κερκόπορτα στις εταιρείες στοιχημάτων να μπουν στα σχολεία και να δηλητηριάσουν τα μυαλά των παιδιών μας.

    GLEARNET

    Κι  όλα αυτά για να υπηρετήσουν ως τοπικοί συστημικοί πραίτορες το πλέον βάρβαρο το πλέον απάνθρωπο σύστημα που γέννησε η ανθρωπότητα. ΤΟΝ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟ. Το σύστημα που αναπνέει με την μυρωδιά των πολέμων, που σήμερα υιοθετεί την γενοκτονία στην Γάζα, τον ιμπεριαλιστικό πόλεμο στην Ουκρανία, που πενήντα δύο μέρη στον κόσμο βρίσκονται σε εμπόλεμη κατάσταση, που αιματοκύλησε την ανθρωπότητα με δύο παγκόσμιους πολέμους και ετοιμάζεται για τον τρίτο απειλώντας την ανθρωπότητα με πυρηνικό όλεθρο.

    Αυτοί λοιπόν, οι γλοιώδεις οσφυοκάμπτες με  το αντικομουνιστικό τους παραλήρημα, με συκοφαντίες, διαστρεβλώσεις της αλήθειας,  μηχανορραφίες και πολλά άλλα  δίνουν δείγματα γραφής και προσπαθούν με κάθε τρόπο να πείσουν τα αφεντικά τους ότι εκπροσωπούν επάξια την βαρβαρότητα και την απανθρωπιά του καπιταλισμού άρα αξίζουν το επόμενο χρίσμα.

    Αλλά ο πατραϊκός λαός έχει κρίση ιδιαίτερη και δίνει τα του Καίσαρος τω Καίσαρι , κατατάσσοντας τον κάθε αντικομουνιστή συκοφάντη στην θέση που του πρέπει.

    Έχει καταλάβει ότι δεν πρέπει να δίνουμε σημασία στο σάπιο και βδελυρό.

    Άλλωστε η ιστορία γράφεται με αγώνα, πάλη ταξική και ανατροπή.

    Γράφετε από τίμιους ανθρώπους αγωνιστές για την ζωή και το αύριο χωρίς εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο.

    Χρήστος Γιαννόπουλος

    Υπεύθυνος Χορευτικού Τμήματος Δήμου Πάτρας

    Δημοτικός Σύμβουλος

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Δέκα σημάδια που δείχνουν πως έχετε τοξική σχέση με τον εαυτό σας

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://ygeiasthemata.gr/%ce%b4%ce%ad%ce%ba%ce%b1-%cf%83%ce%b7%ce%bc%ce%ac%ce%b4%ce%b9%ce%b1-%cf%80%ce%bf%cf%85-%ce%b4%ce%b5%ce%af%cf%87%ce%bd%ce%bf%cf%85%ce%bd-%cf%80%cf%89%cf%82-%ce%ad%cf%87%ce%b5%cf%84%ce%b5-%cf%84%ce%bf/

    Πάτρα: Ανακρίνονται καθηγητές επειδή τραυματίστηκαν μαθητές στο παιγνίδι superman challenge

    Νέα ανακοίνωση αναγκάστηκε να εκδώσει η ΕΛΜΕ Αχαϊας, για...

    Αυτός είναι ο πιο ελκυστικός σωματότυπος

    Xωρίς αμφιβολία η έλξη έχει να κάνει με την...

    Συνταγή: Κοτόπουλο με πατάτες και λουκάνικο στη γάστρα

    Υλικά Μερίδες: 4 1 κιλό πατάτες baby 1 ολόκληρο κοτόπουλο, περίπου 1,5...