Αυλαία για το Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Πάτρας

    Ημερομηνία:

    Το Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Πάτρας έκλεισε τον φετινό του κύκλο, με την συμμετοχή δεκάδων μελών ερασιτεχνικών σχημάτων και φίλων του θεσμού, στην τελετή λήξης που πραγματοποιήθηκε στο θέατρο Κρήνης,  συνοδεία συνθέσεων των Μίκη Θεοδωράκη, Μάνου Χατζιδάκη, Απόστολου Καλδάρα και Σταύρου Κουγιουμτζή, τις οποίες ερμήνευσε το μουσικό σχήμα  “BATIS ΕΝΤΕΧΝΩΣ”.

    Ο χώρος του θεάτρου που τα τελευταία χρόνια έχει μετατραπεί σε «κοιτίδα» της ερασιτεχνικής θεατρικής έκφρασης, γέμισε ασφυκτικά, με τα μέλη των θεατρικών σχημάτων που συμμετείχαν στη φετινή ενότητα, να δίνουν «ραντεβού» για το καλοκαίρι του 2026.

    Αυλαία για το Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Πάτρας

    Στην τελετή λήξης παραβρέθηκαν, ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Προγραμματισμού και Δημοτικής Περιουσίας Αποστόλης Αγγελής και τα μέλη της τριμελούς επιτροπής του Φεστιβάλ,  Αθηνά Καλλιμάνη – Γεωργιτσοπούλου, Πέρσα Βασιλικοπούλου και Κώστας Τσουραμάνης.

    Αυλαία για το Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Πάτρας

    Στη διάρκεια της εκδήλωσης απονεμήθηκαν αναμνηστικά διπλώματα στα θεατρικά σχήματα που έλαβαν μέρος στις παραστάσεις του Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΕΡΕΥΝΑ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ. ΓΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΠΟΡΝΕΙΑ: 300 ευρώ η ώρα στην Πάτρα… με ερωτικό βοήθημα!

      Είναι γνωστό ότι το ζωντανό διαδικτυακό στριπτίζ, το κοινώς...

    Η «γκρίζα αγορά» φαρμάκων κατά της παχυσαρκίας

    «Φάε ό,τι γουστάρεις και χάσε κιλά και λίπος». Με αυτή...

    Ρευματοκλοπές: «Καπέλο» 60 ευρώ τον χρόνο σε κάθε νοικοκυριό – «Σαφάρι» 50.000 ελέγχων

    Στα 60 ευρώ εκτιμάται ότι ανέρχεται η ετήσια επιβάρυνση στους...