Συγκινημένη στο Κατάκολο η Εριέττα Κούρκουλου – Λάτση: Η τρυφερή ανάρτηση για τον παππού της

    Ημερομηνία:

    Στο Κατάκολο, τον τόπο καταγωγής του παππού της, Γιάννη Λάτση, βρέθηκε η Εριέττα Κούρκουλου-Λάτση, και μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια ιδιαίτερα συγκινητική εμπειρία.

    Όπως έγραψε στην ανάρτησή της, περπάτησε με τα παιδιά της στα ίδια μέρη όπου κάποτε ο παππούς και η γιαγιά της, Γιάννης και Εριέττα, «ονειρεύτηκαν, ερωτεύτηκαν, γέλασαν και εξελίχθηκαν».

    Κατά τη διάρκεια της βόλτας της στο πατρικό σπίτι του παππού της, ένας κάτοικος τη ρώτησε αν γνωρίζει σε ποιον ανήκει το σπίτι, εξηγώντας ότι ήταν του «Καπετάν Γιάννη του Λάτση που ξεκίνησε πάμφτωχος και έχτισε μια αυτοκρατορία». Η Εριέττα αποκάλυψε τότε ότι είναι η εγγονή του, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει μια θερμή αγκαλιά και μερικές ανέκδοτες ιστορίες που δεν είχε ξανακούσει ποτέ.

    Η ίδια ευχαρίστησε δημόσια για την υποδοχή και τη φιλοξενία, με χιούμορ σχολιάζοντας: «κι ας λένε ό,τι θέλουν για τη φάρα μας». Παράλληλα, έκανε ιδιαίτερη μνεία στη διαμονή της στο ξενοδοχείο “Φειά” και στα vegan πιάτα του εστιατορίου «Μουράγιο».

    GLEARNET

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Λευκάδα: Σκάφος προσάραξε σε αβαθή – Επιχείρηση του Λιμενικού

    Τις απογευματινές ώρες χθες, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή της...

    Τραγωδία στο Νιου Τζέρσεϊ: 17χρονη Ελληνίδα και η φίλη της νεκρές σε τροχαίο

    Θρήνος επικρατεί στην ελληνική κοινότητα των ΗΠΑ μετά τον τραγικό θάνατο...

    Αχαΐα: Συνελήφθη μαθητής μέσα σε Λύκειο με σουγιά – Χειροπέδες και στον 18χρονο που του τον έδωσε

    Συνελήφθησαν, χθες το μεσημέρι, σε Λύκειο στην Κάτω Αχαΐα,...

    Χριστίνα Αλεξοπούλου: Πάνω από ένα εκατ. ευρώ στους Δήμους της Αχαΐας για το πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι»

    Χριστίνα Αλεξοπούλου: 1.289.500 ευρώ στους Δήμους της Αχαΐας για...