Κωνσταντίνος Αργυρός και Αλεξάνδρα Νίκα: Το τρυφερό φιλί τους

    Ημερομηνία:

    Μια τρυφερή στιγμή ανάμεσα στον Κωνσταντίνο Αργυρό και την Αλεξάνδρα Νίκα κατέγραψε η Σήλια Κριθαριώτη. Ο τραγουδιστής ερμήνευσε γνωστά κομμάτια του σε φιλανθρωπικό γκαλά στο Λονδίνο στο οποίο έδωσε το «παρών» και η νέα πρέσβης των ΗΠΑ στην Ελλάδα, Κίμπερλι Γκίλφοϊλ.

    Από το πλευρό του Κωνσταντίνου Αργυρού δεν έλειψε η Αλεξάνδρα Νίκα. Η σύζυγός του και μητέρα του γιου του επέλεξε ένα μίνι λευκό φόρεμα με μακριά μανίκια, ενώ ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με μαύρα ψηλοτάκουνα πέδιλα και μια τσάντα ίδιου χρώματος.

    GLEARNET

    Η σχεδιάστρια μόδας που ήταν μεταξύ των προσκεκλημένων μοιράστηκε ένα βίντεο με το ζευγάρι στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Στο κλιπ που δημοσίευσε η Σήλια Κριθαριώτη, ο Κωνσταντίνος Αργυρός φαίνεται να έχει αγκαλιάσει την Αλεξάνδρα Νίκα, ενώ οι δυο τους ανταλλάσσουν ένα φιλί.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Αλέξης Τσίπρας: Στην κολυμπήθρα της κοινωνίας, με εμπιστοσύνη στις δυνάμεις του λαού

    Ο Αλέξης Τσίπρας στην πρώτη του συνέντευξη σε ελληνικό Μέσο...

    Οι αθλητικές μεταδόσεις 11/10/2025

    11:45 ΕΡΤ2 Νέα Ιωνία – Πανσερραϊκός Α1 Basketball League...

    Νοσοκομείο “Άγιος Ανδρέας”: «Ένεση» με 31 θέσεις επικουρικού προσωπικού

    Ενισχύεται με επικουρικό προσωπικό το Γενικό Νοσοκομείο Πατρών «Ο...

    Πάτρα: Το Καραμανδάνειο δίπλα στο «Άλμα Ζωής»

    Το Παιδιατρικό Νοσοκομείο Καραμανδάνειο συμμετέχει ενεργά, σε συνεργασία με...