Αποτάχθηκαν από την ΕΛ.ΑΣ ο αστυνομικός της Βουλής και η σύζυγός του που κατηγορούνται για βιασμό των παιδιών τους

Ημερομηνία:

Αποτάχθηκαν και επίσημα από την ΕΛ.ΑΣ ο αστυνομικός που υπηρετούσε στη Βουλή και η σύζυγός του, επίσης αστυνομικός και κατηγορούνται για τον βιασμό των παιδιών τους.

PHILOXENIA

Η απόφαση από το πειθαρχικό συμβούλιο της ΕΛ.ΑΣ ήταν τόσο ο αστυνομικός της Βουλής όσο και η σύζυγός του να αποταχθούν από την υπηρεσία τους.

Ο αστυνομικός της Βουλής, που είναι προφυλακισμένος στις φυλακές της Τρίπολης και η αστυνομικός σύζυγος του δεν παρευρέθησαν στη συνεδρίαση του πειθαρχικού συμβουλίου την Παρασκευή (10.10.25), αλλά εκπροσωπήθηκαν από τους δύο τους συνηγόρους.

Ο 46χρονος έχει αρνηθεί επανειλημμένα πως κακοποιούσε σεξουαλικά τα ανήλικα παιδιά που απέκτησε με την 35χρονη επίσης αστυνομικό, υποστηρίζοντας πως δεν υπάρχει ούτε ένας μάρτυρας που να επιβεβαιώνει εκτός από την 35χρονη σύζυγό του.

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα

Κοινοποίηση:

Περισσότερα Άρθρα
Σχετικα

Οι αθλητικές μεταδόσεις της Πέμπτης (24/9) – Πρεμιέρα για EuroLeague και Nations League

12:00: Magenta Sport 6 | Αλεξάντερ Σεβτσένκο – Ουμπέρ...

Οκτώ απόπειρες αυτοκτονίας έγιναν στο USS Abraham Lincoln κατά τη «μαραθώνια» αποστολή των 286 ημερών

Η κυβέρνηση του Aμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ αναγνώρισε πως...

Τον Δεκέμβριο οι σεισμικές έρευνες της Chevron στα οικόπεδα σε Ιόνιο, Νότια Πελοπόννησο και Νότια Κρήτη

Απολύτως βάσει χρονοδιαγράμματος φαίνεται ότι κινείται ο σχεδιασμός για...

Ακρίβεια: Έως τον Σεπτέμβριο του 2027 η καταγραφή ανατιμήσεων και τιμών στα οπωροκηπευτικά

Το επίμονο πρόβλημα της ακρίβειας κρατά για τουλάχιστον έναν...