Προχωρά η μελέτη για την αποκατάσταση του παραλιακού δικτύου

    Ημερομηνία:

    Επίσκεψη στο Ρίο όπου έχει ξεκινήσει η καταγραφή των τεχνικών στοιχείων και των αναγκών για να προχωρήσει η σύνταξη μελέτης επιδιόρθωσης όλων των παραλιακών δρόμων του Δήμου Πατρέων πραγματοποίησαν οι αντιπεριφερειάρχες, Χαράλαμπος Μπονάνος και Φωκίωνας Ζαΐμης.

    GLEARNET

    Και οι δύο ενημερώθηκαν από το συνεργείο που έχει αναλάβει την μελέτη για τις ιδιαιτερότητες του έργου και τις ιδιομορφίες του. Όπως είπε ο κ. Μπονάνος «πάμε για μια συνολική ανάπλαση που θέλει μια εμπεριστατωμένη επιστημονική μελέτη ώστε να μην καταστραφεί στο πρώτο κύμα κακοκαιρίας. Απαντάμε πάντα με έργο όχι με ανέξοδα λόγια.
    Μαζί με τον συνάδελφο και φίλο Φωκίωνα Ζαΐμη βρεθήκαμε στον χώρο και ζητήσαμε σοβαρή δουλειά αλλά και επίσπευση των διαδικασιών για ένα έργο που θα μεταβάλει την ποιότητα ζωής των κατοίκων».

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΠΑΤΡΑ: Πότε προβλέπεται η ολοκλήρωση των έργων στην Πλατεία Όλγας

    Πότε θα είναι έτοιμη η πλατεία Όλγας; Είναι ένα...

    ΠΑΤΡΑ: Mας κλέβουν με… ΑΙ – Δείτε πώς

    Η απάτη,.. αποκτά ΑΙ Μέχρι σήμερα «φωνάζαμε» να δίνονται οδηγίες...

    Το κρυμμένο “διαμάντι” του Κορινθιακού που βρίσκεται κοντά στην Πάτρα (video)

    Μικροί καταπράσινοι όρμοι, πεύκα που φτάνουν ως τη θάλασσα...

    Ενιαία φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα: Πώς θα εκδίδεται

    Μέχρι το τέλος της χρονιάς, σχεδιάζεται να δημιουργηθεί ένα...