Μποφίλιου: «Mου είπε “άντε μωρή χοντρή που θα μας πεις να κάνουμε και ησυχία”»

    Ημερομηνία:

    Καλεσμένη στο ΤΕΤ-Α-ΤΕΤ του Alpha Κύπρου, η Νατάσσα Μποφίλιου αναφέρθηκε στις καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση και λεκτική βία που έχουν σοκάρει τις τελευταίες εβδομάδες.

    Στο τρέιλερ η τραγουδίστρια αναφέρεται σε μια προσωπική της εμπειρία λέγοντας: «Θεωρούσα όμως ότι είναι κάτι που εγώ πρέπει να λύσω. Δεν μου είχε περάσει ποτέ από το μυαλό ότι αυτό το πράγμα θα μπορούσα να το καταγγείλω.»

    «Μου έχει τύχει να μπει κάποιος στο καμαρίνι μου και να ασκήσει κανονική βία εναντίον μου. Υπήρξε άνθρωπος σε παράσταση που μου είπε: “άντε μωρή χοντρή που θα μας πεις να κάνουμε και ησυχία”» είπε η Μποφίλιου.

    «Το να παίρνεις θέση έχει τίμημα αλλά θα το πληρώσουμε γιατί θέλουμε ο κόσμος να γίνει καλύτερος. Δεν σιωπούμε για τίποτα πια. Παίρνουμε θέση και βάζουμε όρια» τόνισε στο τέλος.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Στο Πάρα Πέντε: Κυκλοφόρησε το πρώτο teaser για το reunion της σειράς – βίντεο

    Όλα είναι έτοιμα για το πολυαναμενόμενο reunion της θρυλικής...

    Απίστευτο συμβάν στην Πάτρα! 89χρονη πήγε να σκοτώσει δύο κουτάβια, την είδε 25χρονος και… τον χτύπησε στο κεφάλι

    Σοβαρό περιστατικό κακοποίησης ζώων και αλληλοτραυματισμού σημειώθηκε στην Πάτρα,...

    Δυτική Ελλάδα: Κόρη κατήγγειλε πατέρα για βιασμό και τελικά απεδείχθη πώς… έλεγε ψέμματα! Στιγματίστηκε ο άνδρας

    Με απαλλακτικό για την κατηγορούμενο βούλευμα έκλεισε οριστικά η...

    Οι αθλητικές μεταδόσεις 11/12/2025 – Πού θα δείτε τους ευρωπαϊκούς αγώνες του ΠΑΟΚ, του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ

    Aναλυτικά όλες οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (11/12/2025): 19:00 Mega...