Το σαφάρι της Josephine στη Νότια Αφρική παρέα με τον Ρέμο

Ημερομηνία:

Σαφάρι στο Γιοχάνεσμπουργκ για τη Josephine και τον Αντώνη Ρέμο. Οι δύο καλλιτέχνες, που έχουν ξεσηκώσει το κοινό στη Νότια Αφρική με τις live εμφανίσεις τους, τις οποίες έχουν παρακολουθήσει μέχρι στιγμής χιλιάδες άνθρωποι, αποφάσισαν να εκμεταλλευτούν σωστά τον ελεύθερο χρόνο τους για να ζήσουν μια μοναδική εμπειρία κοντά στην αφρικανική φύση.

Το σαφάρι της Josephine στη Νότια Αφρική παρέα με τον Ρέμο
Η τραγουδίστρια ανάμεσα σε κατοίκους της περιοχής

Ετσι, βρέθηκαν να κάνουν σαφάρι στη ζούγκλα, βλέποντας από κοντά άγρια ζώα, όπως ελέφαντες και λιοντάρια. Ενθουσιασμένη η Josephine μοιράστηκε φωτογραφίες και βίντεο με τους διαδικτυακούς φίλους της μέσα από το Instagram. Οι εικόνες της, γεμάτες χαρά και συγκίνηση, την απεικονίζουν να περπατά δίπλα σε ελέφαντες και να απολαμβάνει την επιβλητική ατμόσφαιρα της σαβάνας.

Σε μία από τις αναρτήσεις που έκανε με θέμα το σαφάρι η τραγουδίστρια εξέφρασε δημόσια την ευγνωμοσύνη της για τις ευκαιρίες που της δίνει απλόχερα η ζωή, στέλνοντας ένα μήνυμα αισιοδοξίας και πίστης στη δύναμη των ονείρων.

Το σαφάρι της Josephine στη Νότια Αφρική παρέα με τον Ρέμο
«Selfie» με ελέφαντα για Josephine και Ρέμο

«Οταν ήμουν μικρή, ονειρευόμουν η δουλειά μου να μου δώσει τη δυνατότητα να ταξιδεύω και να γνωρίζω τον κόσμο. Σήμερα περπατώ δίπλα σε έναν ελέφαντα στην Αφρική και νιώθω βαθιά ευγνωμοσύνη. Κάποια όνειρα δεν είναι απλώς όνειρα· είναι στιγμές που σε βρίσκουν όταν είσαι έτοιμος να τις ζήσεις» έγραψε χαρακτηριστικά η Josephine στη λεζάντα της δημοσίευσής της, συγκεντρώνοντας βροχή από likes.

PHILOXENIA

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα

Κοινοποίηση:

Περισσότερα Άρθρα
Σχετικα

Στις 4 Οκτωβρίου 1970, η 𝗝𝗮𝗻𝗶𝘀 𝗝𝗼𝗽𝗹𝗶𝗻 πεθαίνει σε ηλικία μόλις 27 ετών

Μια από τις πιο χαρακτηριστικές φωνές της 𝗿𝗼𝗰𝗸 και...

Πάτρα: Η Γεωργία Ντάτσικα στο πέρασμα της γέφυρας – βιντεο

Εγραψε η αντιπεριφερειάρχης Γεωργία Ντάτσικα: Μια υπέροχη Κυριακή γεμάτη...

Προσοχή στο φαρμακείο του αυτοκινήτου: Πρόστιμο 30 ευρώ αν δεν είναι όπως προβλέπεται

Πόσοι οδηγοί έχουν ένα φαρμακείο στο αυτοκίνητό τους, αλλά...

Πάτρα: Οι σοβάδες έπεσαν από Κτήριο σχεδόν 80 ετών

Το κτήριο όπου στεγάζεται το 6ο Λύκειο Πατρών, μαζί...