Η Θύελλα Πατρών νίκησε την Παναχαϊκή με 2-1 στην Αγυιά, για την 7η αγωνιστική στον Δ’ όμιλο της Γ’ Εθνικής.
Με αυτή την ήττα οι «κοκκινόμαυροι» παρέμειναν στους 10 βαθμούς, ενώ η Θύελλα ανέβηκε στους 11.
Η Παναχαϊκή στα πρώτα 45′ του αγώνα δημιούργησε δύο καλές ευκαιρίες με τον Νιφορόπουλο στο 10ο λεπτό να μην μπορεί να νικήσει τον Κολοβούρη που απέκρουσε όμορφα και τον Συρμή στο 19′ να επιχειρεί το σουτ, με την μπάλα να βρίσκει στο δοκάρι.
Στο β’ μέρος η Θύελλα πήρε νωρίς το προβάδισμα στο 47′, με σκόρερ τον Α. Κουτσαντώνη, έπειτα από ασίστ του Βλασόπουλου. Η απάντηση ήρθε άμεσα για την ομάδα του Λ. Κυβελίδη, με τον Τσεκούρα να βρίσκει χώρο και να νικάει τον Κολοβούρη με όμορφο σουτ εκτός περιοχής στο 50′.
Η Παναχαϊκή πίεζε για την ανατροπή χωρίς όμως να απειλεί με αξιώσεις την εστία της Θύελλας. Το γκολ εν τέλει βρήκαν οι φιλοξενούμενοι στο 82′, με τον Μαντά να μπαίνει στην περιοχή από τα αριστερά και να πλασάρει εύστοχα τον Γεωργόπουλο για το 1-2.
Οι συνθέσεις:
Παναχαϊκή: Γεωργόπουλος, Γασπαρινάτος, Σμπόρας (85′ Σταθόπουλος), Κατσαΐτης, Αγουρίδης, Ψυχογιός, Μπούρδος (67’ Δαραμούσκας), Τσεκούρας (85′ Κουτσιούδης), Καμπεράι, Συρμής (73’ Ντούνης), Νιφορόπουλος.
Θύελλα Πατρών: Κολοβούρης, Κωνσταντινίδης (88′ Παραστατίδης), Δημητρέλος, Θανόπουλος, Κατριβέσης, Τριανταφυλλόπουλος, Θ. Βλασόπουλος, Αχ. Κουτσαντώνης (73’ Μπουρίκας), Χρυσανθακόπουλος, Κ. Κουτσαντώνης (62’ Μαντάς), Σκούρτας (46’ Ντίνος).



