Ν. Παπαδόπουλος: «Ηταν κακό αποτέλεσμα, δεν έχουμε φρεσκάδα»

    Ημερομηνία:

    Μετά το τέλος του αγώνα, ο προπονητής της Παναχαϊκής, Νίκος Παπαδόπουλος, δήλωσε: «Ηταν ένα παιχνίδι που δεν μπήκαμε καλά, ο Εργοτέλης είχε την πρωτοβουλία, μετά όμως ισορροπήσαμε, είχαμε τις προϋποθέσεις όπως με τα Χανιά και είχαμε και 1-2 ευκαιρίες για γκολ.

    Φλίγκος
    ICECAP

    Το β΄ ημίχρονο ήταν πιο ισορροπημένο εκεί που πήγαμε να κάνουμε πιο επιθετική την ομάδα, ήρθε η φάση του γκολ που ναι μεν ήταν ένα ωραίο γκολ αλλά επ΄ ουδένι δεν πρέπει να γίνεται τέτοια ενεργεία στη περιοχή μας.
    Για εμάς ήταν κακό αποτέλεσμα, πάντα οι καλές ομάδες και οι δυνατοί χαρακτήρες πρέπει να το ξεπερνούν. Παίζοντας όμως Τέταρτη-Κυριακή, φαίνεται πως δεν έχουμε την φρεσκάδα που πρέπει».

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Έφη Αχτσιόγλου από την Πάτρα: «Η Ελλάδα χρειάζεται άμεσες πολιτικές για την αντιμετώπιση της δημογραφικής κρίσης»

    Στην κρίσιμη διάσταση του δημογραφικού ζητήματος στην Ελλάδα εστίασε...

    Άντζελα Γκερέκου από Πάτρα: «Η Δυτική Ελλάδα μπορεί να γίνει πιλότος βιώσιμου τουρισμού»

    Στη συνεδρία με τίτλο «Τουρισμός 2030: Εναλλακτικές και Βιώσιμες...

    ΠΑΤΡΑ: Και πάλι κατασκήνωση ρομά στην Ηρώων Πολυτεχνείου

    Στο ίδιο έργο θεατές βρίσκονται οι κάτοικοι της Ηρώων...