Ποιο ελληνικό νησί ψήφισαν οι Βρετανοί ως τον καλύτερο προορισμό για πεζοπορία το 2025

    Ημερομηνία:

    Διεθνή τιμητική διάκριση απέσπασε η ‘Ανδρος η οποία ήταν υποψήφια στην κατηγορία του καλύτερου περιπατητικού προορισμού της Ελλάδας στα ετήσια Greek Travel Awards που διοργανώνει το Γραφείο ΕΟΤ Μ.Βρετανίας τα τελευταία τέσσερα χρόνια.

    Το βρετανικό κοινό που ψήφισε, ανταποκρίθηκε στην υποψηφιότητα και επέλεξε την ‘Ανδρο ως τον κορυφαίο προορισμό της Ελλάδας για πεζοπορία το 2025. 

     

    Η βράβευση πραγματοποιήθηκε σε τιμητική εκδήλωση που διοργάνωσε ο Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού την Τρίτη 5 Νοεμβρίουμετά την ολοκλήρωση της πρώτης ημέρας εργασιών της διεθνούς έκθεσης τουρισμού WTM 2025 στο Λονδίνο. Το βραβείο συνεπάγεται σημαντική προβολή για τον προορισμό στη Μ. Βρετανία καθώς τα αποτελέσματα παρακολούθησαν έγκυροι δημοσιογράφοι, bloggers και επαγγελματίες του τουρισμού. Σημειώνεται πως η ψηφοφορία του ταξιδιωτικού κοινού για τα βραβεία Greek TravelAwards 2025 έγινε σε συνεργασία με τις πλατφόρμες IceLolly και Travelsupermarket, δύο εκ των πλέον καθιερωμένων δημοφιλών μηχανών σύγκρισης τιμών και κρατήσεων πακέτων διακοπών και άλλων ταξιδιωτικών υπηρεσιών στο Ηνωμένο Βασίλειο.

    Σημειώνεται ότι σε όλο το προηγούμενο διάστημα, δυναμική ήταν η συνεργασία μεταξύ του Γραφείου ΕΟΤ Ηνωμένου Βασιλείου και του Δήμου ‘Ανδρου ενώ υλοποιούνταν ενέργειες προβολής και από τους δυο φορείς.

    «Ευχαριστούμε θερμά την διευθύντρια του Γραφείου ΕΟΤ Μ. Βρετανίας Ελένη Σκαρβέλη για την εξαιρετική διοργάνωση, την άμεση ανταπόκριση αλλά και τις αδιάκοπες προσπάθειες που έχουν συμβάλλει στην ενίσχυση της αναγνωρισιμότητας του προορισμού στη Βρετανική αγορά. Το βραβείο αυτό δικαιώνει και αναδεικνύει τις προσπάθειες του Andros Routes, των Ανδριωτών εθελοντών που συμβάλλουν τα μέγιστα για τη συντήρηση και καθαριότητα των μονοπατιών, των τοπικών φορέων και του Δήμου» ανέφερε ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Τουρισμού του Δήμου ‘Ανδρου, Νίκος Μουστάκας.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πάτρα: Η κλασική μουσική συνάντησε τη Σύγχρονη Τέχνη στο Ίδρυμα Hellenic Diaspora

    Ο Φίληβος Γκάτζιος, νέος και ταλαντούχος πιανίστας, νικητής του...

    Δολοφονία Κουμανταρέα: Ξανά στη φυλακή οι δύο καταδικασθέντες

    Η ανώτατη των ποινών, τα ισόβια δεσμά, επιβλήθηκε για...

    Πάτρα: Άδειες από τον Δήμο για την υπαίθρια αγορά με αφορμή τη γιορτή του Αγίου Ανδρέα

    Από την Αντιδημαρχία Διοίκησης και Οικονομικών ανακοινώνεται ότι  ο Δήμος...

    ΒΙΝΤΕΟ: Της κακομοίρας στην Τριών Ναυάρχων λόγω του ανεμοστρόβιλου

    Της κακομοίρας στην Τριών Ναυάρχων λόγω του ανεμοστρόβιλου που...