Απεβίωσε μια σεβάσμια μορφή- Στις 3μ.μ. από την Παναγία Αλεξιώτισσα η κηδεία της Νίτσας Χριστοπούλου

    Ημερομηνία:

    Μια σεβάσμια και γλυκύτατη ύπαρξη, η Νίτσα Χριστοπούλου αναχώρησε χθες για την αιωνιότητα, σε ηλικία 98 ετών.

    Ήταν μια σεβάσμια μορφή, που κοσμούσε την περιοχή των Συνόρων στην Πάτρα. Εργάστηκε ως υπάλληλος στα δικαστήρια της Πάτρας, απ’ όπου και συνταξιοδοτήθηκε.

    Πάντα ευγενική, γλυκομίλητη και δοτική η «κυρία Νίτσα», όπως την αποκαλούσαν όλοι όσοι την γνώριζαν, άφησε το δικό της αποτύπωμα στην πορεία της ζωής της.

    Με τον αείμνηστο σύζυγό της, οδοντίατρο Δημήτρη Χριστόπουλο δημιούργησαν μια υποδειγματική οικογένεια. Απέκτησαν δύο παιδιά, τον Χρήστο (γνωστό οδοντίατρο της Πάτρας, ο οποίος συνέχισε στα βήματα του πατέρα του) και την Μάρθα (πρόεδρο του Συλλόγου «Μαχητών» και με έντονη κοινωνική της δράση στην πόλη). Ευτύχησε να δει τα παιδιά της να πορεύονται στη ζωή τους με οδηγό τις αξίες που τους δίδαξε και είχε την μεγάλη χαρά να γνωρίσει τέσσερα εγγόνια.

    Τα παιδιά της Χρήστος και Ντόλυ, Μάρθα και Ανδρέας, τα εγγόνια της: Κάσυ, Δημήτρης, Γιάννης, Κωνσταντίνος, συγγενείς και γνωστοί θα την αποχαιρετίσουν σήμερα στις 3 μ.μ. από τον Ιερό Ναό Παναγίας Αλεξιωτίσσης Πατρών. Η οικογένεια παρακαλεί, όπως αντί στεφάνων, γίνουν καταθέσεις υπέρ του Συλλόγου Γονέων Ατόμων με Νοητική Υστέρηση «Οι Μαχητές».

    Απεβίωσε μια σεβάσμια μορφή- Στις 3μ.μ. από την Παναγία Αλεξιώτισσα η κηδεία της Νίτσας Χριστοπούλου

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Νέα δουλειά ψάχνουν φέτος οι μισοί Ευρωπαίοι – Δυσκολεύει η κατάσταση για τους εργοδότες

    Περίπου οι μισοί Ευρωπαίοι (47%) σκοπεύουν α αναζητήσουν νέα...

    Πάτρα: Ο πατέρας της πρώην με «έσφαξε» με κλειδί στο λαιμό!

    Στα Δικαστήρια θα λύσουν τις διαφορές τους πρώην ζευγάρι...

    Οι αθλητικές μεταδόσεις 3/2/2026

    17:30 COSMOTE SPORT 6 HD ATP 250 2026 Μονπελιέ...