Δυτική Ελλάδα: “Εφυγε” ο Πανούλης ο πονεμένος…! φωτο

    Ημερομηνία:

    Η Ηλεία αποχαιρετά έναν ιδιαίτερα αγαπητό άνθρωπο και καλλιτέχνη.
    Ο Πάνος Γεωργούλης, ο γνωστός «Πανούλης ο πονεμένος» για τους φίλους και το κοινό του, άφησε την τελευταία του πνοή το βράδυ του Σαββάτου, σε ηλικία 74 ετών, βυθίζοντας στη θλίψη όσους τον γνώρισαν, ή έστω μια φορά τον άκουσαν να ερμηνεύει με εκείνη τη χαρακτηριστική, τρυφερή αλλά βαθιά πονεμένη φωνή του.

    Γεννημένος και μεγαλωμένος στον Πύργο, ο Γεωργούλης έδειξε από μικρός την αγάπη του για το τραγούδι. Πρωτογραγούδησε σε καταστήματα του Βόλου, κι έπειτα στην Αθήνα.

    Παρότι η είσοδός του στη δισκογραφία δεν είχε την πορεία που θα ταίριαζε στο ταλέντο και στη φωνητική του στόφα, ο ίδιος δεν έπαψε ποτέ να υπηρετεί το λαϊκό τραγούδι με συνέπεια.

    Επιστρέφοντας μόνιμα στον Πύργο, κατέκτησε τη δική του θέση στη νυχτερινή ζωή της περιοχής. Για δεκαετίες, αποτέλεσε σταθερό σημείο αναφοράς στα κέντρα διασκέδασης της Ηλείας, όχι μόνο χάρη στη φωνή και στο ερμηνευτικό του εύρος, αλλά και λόγω του ήθους και της ποιότητας του χαρακτήρα του. Παράλληλα, ήταν λάτρης του ποδοσφαίρου και πιστός υποστηρικτής του Πανηλειακού.

    Δυτική Ελλάδα: "Εφυγε" ο Πανούλης ο πονεμένος...! φωτο

    Ο Πάνος Γεωργούλης ήταν πατέρας ενός γιου, του Δημήτρη-Λάμπρου, και παππούς ενός εγγονού, για τους οποίους μιλούσε πάντοτε με μεγάλη υπερηφάνεια

    Δυτική Ελλάδα: "Εφυγε" ο Πανούλης ο πονεμένος...! φωτο

    Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί τη Δευτέρα, στις 4 το απόγευμα, στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Πύργου.

    Δυτική Ελλάδα: "Εφυγε" ο Πανούλης ο πονεμένος...! φωτο

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Νέο πυροσβεστικό ταχύπλοο έρχεται στην Πάτρα

    Πέντε νέα διασωστικά ταχύπλοα σκάφη, με δυνατότητα πυρόσβεσης, εντάχθηκαν...

    Ένοχος ο Κώστας Δόξας για ενδοοικογενειακή βία σε βάρος της πρώην συζύγου του, καταδικάστηκε σε τρία χρόνια – Oδηγείται στη φυλακή

    Ένοχος κρίθηκε από το Τριμελές Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης ο Κώστας Δόξας για...

    Τα μποφόρ και οι βροχές του Φεβρουαρίου ρίχνουν τις τιμές του ρεύματος για τον Μάρτιο, από τα 108 στα 80 ευρώ η μεγαβατώρα

    Τον δρόμο για χαμηλότερα τιμολόγια ρεύματος ανοίγει τον Μάρτιο η αυξημένη...