Γιάννης Πλούταρχος: Ποινή φυλάκισης 18 μηνών στην stalker του τραγουδιστή

    Ημερομηνία:

    Ποινή φυλάκισης 18 μηνών επέβαλε το Δικαστήριο στην 48χρονη γυναίκα την οποία είχε μηνύσει στο παρελθόν ο Γιάννης Πλούταρχος για παραβίαση οικιακής ειρήνης, προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας και πρόκληση τρόμου.

    Η 48χρονη κρίθηκε ένοχη για δύο από τις τρεις κατηγορίες με το δικαστήριο να της επιβάλλει και δύο περιοριστικούς όρους τους οποίους αν παραβιάσει θα βρεθεί στη φυλακή: 1) Να μη πλησιάζει τον τραγουδιστή σε απόσταση 500 μέτρων και 2) να μην επικοινωνεί μαζί του με κανένα μέσο.

    Νωρίτερα, η εισαγγελέας της έδρας είχε προτείνει τη μερική έκτιση της ποινής και συγκεκριμένα για διάστημα 3 μηνών, ωστόσο η πρόεδρος του δικαστηρίου αποφάσισε να γίνει αυτό μόνο αν παραβιαστούν οι όροι.

    Κατά τη σημερινή διαδικασία ως μάρτυρας κατέθεσε στο δικαστήριο η σύζυγος του τραγουδιστή που περιέγραψε τα όσα έχει υποστεί η οικογένεια από την 48χρονη, η οποία μάλιστα, όπως είπε, εμφανίστηκε στην πρεμιέρα του συζύγου της πριν από λίγες ημέρες.

    Η κατηγορούμενη δεν παραβρέθηκε στη δίκη.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Παραλύει η χώρα: Ποιοι συμμετέχουν στην απεργία της ΑΔΕΔΥ για τα Τέμπη – Κλειστό το κέντρο

    Η ΑΔΕΔΥ προκήρυξε 24ωρη απεργία για το Σάββατο 28 Φεβρουαρίου 2026, καλώντας όλους τους εργαζόμενους...

    Δίκη μάνατζερ μοντέλων: Νέα ημερομηνία στις 6 Μαρτίου για να καταθέσουν οι αστυνομικοί

    Σε νέα αναβολή για τις 6 Μαρτίου 2026 οδηγήθηκε...

    Χαριλάου Τρικούπη σε θέση μάχης – Στο φόντο η επιστροφή Τσίπρα

    Μπορεί στο ΠΑΣΟΚ να μη σχεδιάζουν τον δρόμο προς την κάλπη...