«Καρφιά» από τη Ράνια Τζίμα για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο: «Πόσες ακόμη πρέπει να εκβιάσει; Θα λέει ”με συγχωρείτε” και θα πηγαίνει παρακάτω»

    Ημερομηνία:

    Αιχμές άφησε η Ράνια Τζίμα για την ποινή φυλάκισης τριών ετών με αναστολή, που επιβλήθηκε στον Στάθη Παναγιωτόπουλο σχετικά με την υπόθεση του revenge porn.

    Με αφορμή τις εξελίξεις στη συγκεκριμένη υπόθεση, η Ράνια Τζίμα ξέσπασε κατά του Στάθη Παναγιωτόπουλου μέσα από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA το βράδυ της Τρίτης (18.11.2025), τονίζοντας πως κανονικά δεν θα έπρεπε να δοθεί κανένα ελαφρυντικό στον κατηγορούμενο.

    «Μιλάμε για τρεις γυναίκες, με την ίδια καταγγελία, στις δύο υποθέσεις από αυτές, έχει καταδικαστεί, και παρ’ όλα αυτά τού δίνεται διαρκώς αναστολή και του δόθηκε και ελαφρυντικό. Δηλαδή, στις πόσες περιπτώσεις αυτός ο άνθρωπος θα έχει κάποια βαρύτερη επίπτωση; Πόσες γυναίκες πρέπει να εκβιάσει; Θα δείχνει τις στιγμές των γυναικών στο διαδίκτυο και μετά θα λέει ”με συγχωρείτε, έκανα λάθος” και θα πηγαίνει παρακάτω;», αναρωτήθηκε στον «αέρα» η anchorwoman του MEGA.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Στην πρίζα για το μέλλον τους οι παρουσιαστές των ψυχαγωγικών προγραμμάτων

    Στην …πρίζα για το μέλλον τους οι παρουσιαστές των...

    ΑΝΔΡΕΑΣ ΤΣΩΚΟΣ: Ενεργειακή σταθερότητα και ανάπτυξη με μεθοδικότητα και ευθύνη – Η Αχαΐα στο επίκεντρο

    Του Ανδρέα Τσώκου, Πολιτευτή Νέας Δημοκρατίας Αχαΐας Στο πλαίσιο της εθνικής...

    ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΟΤΕ ΠΑΤΡΑΣ: Η καθιερωμένη εκδήλωση στον Ι.Ν. Αγίου Διονυσίου

    Ο Σύλλογος Συνταξιούχων ΟΤΕ Πάτρας πραγματοποίησε και φέτος, το...