Η Μαίρη Χατζηπαύλου σήκωσε το γάντι και απάντησε στα αρνητικά σχόλια της Κατερίνας Καινούργιου

    Ημερομηνία:

    Την έσφαξε με το γάντι την Kατερίνα Καινούργιου! H Μαίρη Χατζηπαύλου είναι το μοντέλο που εκπροσώπησε την Ελλάδα στον φετινό διαγωνισμό Miss Universe -που πραγματοποιήθηκε στην Ταϊλάνδη και νικήτρια αναδείχθηκε η Φατίμα Μπος από το Μεξικό-, αλλά σε πολλούς δεν άρεσε, και μεταξύ αυτών και στην Κατερίνα Καινούργιου.

    Η Μαίρη Χατζηπαύλου σήκωσε το γάντι και απάντησε στα αρνητικά σχόλια της Κατερίνας Καινούργιου

    Η 31χρονη καλλονή, η οποία δεν κατάφερε να διακριθεί στον διαγωνισμό, επέστρεψε στην Ελλάδα το πρωί της Κυριακής 23 Νοεμβρίου, όπου την περίμενε η κάμερα της εκπομπής «Πρωινό Σαββατοκύριακο». Η Μαίρη Χατζηπαύλου δεν δίστασε να απαντήσει στα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε για την εμφάνισή της, την ομορφιά της και το στιλ της.

    «Ηταν δύσκολο το εγχείρημα, αλλά και πάρα πολύ όμορφο. Ηταν ένα υπέροχο ταξίδι, μια φοβερή εμπειρία. Θα με συντροφεύει για το υπόλοιπο της ζωής μου. Το πρόσημο είναι θετικό. Οταν διάβασα τα σχόλια για την εικόνα μου, στενοχωρήθηκα πάρα πολύ. Δεν μπορούσα να το διαχειριστώ, διάβασα τα πάντα. Για την εμφάνισή μου, ότι δεν θα έπρεπε να είμαι εκεί και αν έχω αξιοπρέπεια, θα έπρεπε να έχω παραιτηθεί. Πάντα παλεύω για τα όνειρα και τους στόχους μου, δεν πτοούμαι και πάντα παλεύω» απάντησε η 31χρονη.

    Η Μαίρη Χατζηπαύλου σήκωσε το γάντι και απάντησε στα αρνητικά σχόλια της Κατερίνας Καινούργιου

    Η Μαίρη Χατζηπαύλου κλήθηκε να απαντήσει και σε όσα είπε για εκείνη η Κατερίνα Καινούργιου μέσα από την εκπομπή της «Super Κατερίνα».«Εγώ θέλω να πω ότι προφανώς και στενοχωρήθηκα, άνθρωπος είμαι. Θα ήθελα να πω, όμως, το εξής. Επειδή είμαστε γυναίκες, να υπάρχει περισσότερη γυναικεία αλληλεγγύη και κατανόηση. Αυτό».

    Η Μαίρη Χατζηπαύλου σήκωσε το γάντι και απάντησε στα αρνητικά σχόλια της Κατερίνας Καινούργιου

    Τι είχε πει, όμως, η Κατερίνα Καινούργιου για τη Μαίρη Χατζηπαύλου; «Επειδή τώρα έχω χρόνο και χαζεύω σπίτι, χάζευα λοιπόν χθες, που λέτε, τα Miss Universe. Παιδιά, τι γυναίκες από άλλο πλανήτη είναι αυτές; Αν τις δείτε από όλο τον κόσμο, πόσο όμορφες, σοκ. Δεν έχω δει πιο ωραίες γυναίκες μαζεμένες. Εμείς ως Ελλάδα έχουμε στείλει την κοπέλα αυτή, να ‘ναι καλά το κορίτσι, αλλά γίναμε τόσο ρεζίλι. Δηλαδή, μιλάμε για ελληνική ομορφιά; Σε σχέση με τις άλλες, ρε παιδί μου, για ποιον λόγο το κάναμε αυτό; Απλά το χάζευα χθες και το συζήταγα με τα παιδιά στο διάλειμμα και λέω γίναμε ρεζίλι. Τέλος πάντων, η άποψή μου είναι… Τι να πω, ρε παιδιά; Είπε κάποιος, wow, στείλαμε την ωραιότερη; Θα λέμε ψέματα; Μια χαρά είναι η κοπέλα, αλλά όχι για να πάει στα Μις Υφήλιος. Οι άλλες λες με το που τις βλέπεις μα πού τις βρήκαν όλες αυτές; Δηλαδή είναι, τι να σου πω; Μπράβο στα κορίτσια, κούκλες, Είναι αυτή η γενιά που είναι εκεί γύρω στα 20 και είναι καλλονές όλες» σχολίασε η Κατερίνα Καινούργιου.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Η «εκρηκτική» εμφάνιση-έκπληξη της Beyoncé στο Grand Prix της Formula 1 στο Λας Βέγκας

    Η Beyoncé έκανε μια εκρηκτική εμφάνιση-έκπληξη στο λαμπερό Grand...

    Δυτ. Ελλάδα: Εφιάλτης για δύο γυναίκες – Αδίστακτοι κουκουλοφόροι τις φίμωσαν και τις λήστεψαν

    Τον εφιάλτη… ζωγραφισμένο στα πρόσωπα των τριών κακοποιών που...

    Πάτρα: Δεκάδες φυσίγγια και κάλυκες σε σπίτι νεαρού

    Δεκάδες φυσίγγια και κάλυκες αποκάλυψε η έρευνα της αστυνομίας,...