Μεσολόγγι: Kεραυνός έπεσε σε στρατόπεδο, προληπτικά τέσσερις στο νοσοκομείο – Διαψεύδει το ΓΕΣ

    Ημερομηνία:

    Απέφυγαν τα χειρότερα τέσσερις στρατιώτες από στρατόπεδο του Μεσολογγίου οι οποίοι τραυματίστηκαν μετά από πτώση κεραυνού.

    Το περιστατικό με τον κεραυνό που έπεσε σε στρατόπεδο στο Μεσολόγγι σημειώθηκε χθες Πέμπτη (27.11.2025) όταν η κακοκαιρία Adel χτυπούσε με μανία την περιοχή με σφοδρή καταιγίδα.

    Το σημαντικό και το ευχάριστο είναι ότι τέσσερις άνδρες μεταφέρθηκαν άμεσα στο Νοσοκομείο Μεσολογγίου, όπου διαπιστώθηκε ότι είναι καλά στη υγεία τους και δεν διατρέχουν κάποιο κίνδυνο. Παραμένουν ωστόσο και σήμερα νοσηλευόμενοι περισσότερο για προληπτικούς λόγους.

    Ο ένας εξ’ αυτών κρίθηκε σκόπιμο να μεταφερθεί σε νοσοκομείο της Πάτρας για τη διενέργεια περαιτέρω εξετάσεων.

    Το ΓΕΣ πάντως διαψεύδει το περιστατικό επισημαίνοντας ότι δεν συνέβη το παραμικρό.

    Υπενθυμίζεται ότι σήμερα είναι προγραμματισμένη η υποδοχή για τη βασική τους εκπαίδευση 950 νέων οπλιτών στο Κέντρο Εκπαίδευση Νεοσυλλέκτων που λειτουργεί στο 2/39 Σύνταγμα Ευζώνων στο Μεσολόγγι.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Αγριογούρουνο έκοβε βόλτες στο Περιστέρι

    Την πρώτη φορά που ένα αγριογούρουνο εθεάθη στο Περιστέρι ήταν τον περασμένο Αύγουστο...

    Μία ανάσα πριν το μαιευτήριο η γνωστή ηθοποιός γιόρτασε τα γενέθλιά της

    Η Κύπρια ηθοποιός, Χριστίνα Κυριάκου είναι μια ανάσα πριν φέρει στον...

    Ψωμί: Οι εκτιμήσεις για τις τιμές στους φούρνους

    Δεν αναμένεται να αυξηθεί το προσεχές διάστημα η τιμή...

    Πάτρα: Δεύτερο χτύπημα για την οικογένεια Λιόπετα – Μετά τον Δημήτρη στα 27, “έφυγε” η Δήμητρα στα 26

    Βαρύ πένθος για την οικογένεια Λιοπέτα, η οποία μέσα...