Στο νοσοκομείο με τραύματα από μαχαίρι μεταφέρθηκε μία γυναίκα η οποία δέχτηκε επίθεση με μαχαίρι από τον πρώην σύζυγό της στη Θάσο. Σύμφωνα με πληροφορίες του kavalanews.gr, ο 55χρονος φέρεται να είχε ταξιδέψει με ΚΤΕΛ από την Αλβανία μέχρι τη Θάσο, όπου εντόπισε την πρώην σύζυγό του, η οποία φέρεται να ζει στο νησί με νέο σύντροφο.
Οι αστυνομικές δυνάμεις έσπευσαν στο σημείο και συνέλαβαν τον 55χρονο, ενώ η γυναίκα μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο για ιατρική περίθαλψη. Οι έρευνες για τις συνθήκες της επίθεσης συνεχίζονται.
Στο σημείο έσπευσαν Αστυνομία και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Η γυναίκα διακομίστηκε στο Κέντρο Υγείας Πρίνου και στη συνέχεια στο Νοσοκομείο της Καβάλας. Αργότερα, κρίθηκε απαραίτητη η μεταφορά της στο ΑΧΕΠΑ, όπου νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση. Η αστυνομία εντόπισε τον άνδρα να περπατάει και τον συνέλαβε.




