Δυτική Ελλάδα: Σπαραγμός στην ταφή του 24χρονου Σωτήρη Μπαλτά που παρασύρθηκε θανάσιμα στη Λούτσα (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Ημερομηνία:

Λευκά τριαντάφυλλα και βουβός πόνος σκέπασαν το Κοιμητήριο Παπαδατών, εκεί που έμελλε να γίνει η τελευταία κατοικία του αδικοχαμένου παλικαριού.

Συντετριμμένοι συγγενείς και φίλοι συνόδευσαν στην τελευταία του κατοικία τον 24χρονο Σωτήρη. Τον νέο που έχασε την ζωή του τόσο τραγικά στην Λούτσα όταν αυτοκίνητο έπεσε πάνω του.

Πλήθος κόσμου, με δάκρυα στα μάτια, περίμεναν από νωρίς την πομπή που μετέφερε τη σορό του νέου άνδρα από την Αθήνα.

Ήταν όλοι εκεί, στο τελευταίο του ταξίδι,  για να αποχαιρετήσουν τον Σωτήρη με την καθαρή ματιά και το ζεστό χαμόγελο.

Ο Σωτήρης ήταν εγγονός του ιδρυτή της αλυσίδας με τα διάσημα σοκολατάκια «Leonidas» και  τραυματίστηκε θανάσιμα στο σοκαριστικό τροχαίο στη Λούτσα, όταν 29χρονος οδηγός έπεσε πάνω του με ιλιγγιώδη ταχύτητα.

Ο ιδρυτής της σοκολατοβιομηχανίας Λεωνίδας Κεστεκίδης, ήταν ο παππούς της μητέρας του από την πλευρά του πατέρα της.

Ο 24χρονος εργαζόταν στο λογιστήριο της οικογενειακής επιχείρησης στο Βέλγιο συνεχίζοντας το όραμα του προπάππου του Λεωνίδα Κεστεκίδη, που με τις πραλίνες του κατάφερε να καθιερωθεί στον χώρο της σοκολατοποιίας παγκοσμίως και να δημιουργήσει μια αυτοκρατορία που μετρά 112 χρόνια.

agriniopress.gr

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα

Κοινοποίηση:

Περισσότερα Άρθρα
Σχετικα

Από την απειλή στην αξιοποίηση: 370 άνθρωποι δοκίμασαν λεοντόψαρο στη Σαντορίνη και μπήκαν στο ρεκόρ Guinness

Παγκόσμιο ρεκόρ Guinness καταγράφηκε στη Σαντορίνη, όπου 370 άνθρωποι...

Τουρκολιβυκό και GSI: Πόσο μακριά θα φτάσει η Άγκυρα;

Δύο εξελίξεις, ένα κοινό γεωπολιτικό διακύβευμα: ποιος έχει δικαιώματα...

Εύλογες οι αντιδράσεις κατοίκων της Δυτικής Αχαϊας αλλά και της νοτιοδυτικής Πάτρας

Εύλογες οι αντιδράσεις κατοίκων της Δυτικής Αχαϊας αλλά και...

Πάτρα – Τραγωδία στον “Αγιο Ανδρέα” με βρέφος 1 μηνός

Την τελευταία του πνοή άφησε χθες το πρωί ένα...