Πάτρα: Βία σε δημοτικό σχολείο! Γέμισε το παιδί μώλωπες

    Ημερομηνία:

    Toυ Κωνσταντίνου Φλαμή

    Συναγερμός σε δημοτικό σχολείο της Πάτρας, στην ευρύτερη περιοχή της πλατείας Μαρούδα, μετά από νέο περιστατικό μπούλινγκ με ξυλοδαρμό.

    Σύμφωνα με την καταγγελία της μητέρας μαθητή της Στ’ Τάξης, στην εφημερίδα στην «Γνώμη», το παιδί της δέχθηκε δύο φορές χτυπήματα από συμμαθητή του, ο οποίος συχνά εμπλέκει και τον 14χρονο αδελφό του, μαθητή Γυμνασίου.

    «Χτύπησε το παιδί μου και όταν βγήκε έξω… τον περίμενε ο αδελφός του. Το παιδί ήρθε σπίτι με μώλωπες στα χέρια και σε άθλια κατάσταση», δηλώνει. Οι γονείς είχαν ήδη καταθέσει καταγγελία στην Αστυνομία την περασμένη Πέμπτη και σήμερα σκοπεύουν να ενημερώσουν και τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αχαΐας.

    Η διεύθυνση του σχολείου είναι ενήμερη για τα περιστατικά, ενώ όπως αναφέρουν οι γονείς, το παιδί έχει δεχθεί χτυπήματα όχι μόνο στα χέρια αλλά και στο κεφάλι. Σήμερα αναμένονται εξελίξεις για την περαιτέρω διαχείριση της υπόθεσης.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Δήμος Καλαβρύτων: Καινούργια ημιφορτηγά ενισχύουν το στόλο του Τμήματος Περιβάλλοντος

    Παρελήφθησαν απ’ τον Δήμο Καλαβρύτων τα δυο καινούργια ημιφορτηγά...

    Ένταση ανάμεσα σε Κωνσταντοπούλου και Νικολακόπουλο στην Εξεταστική

    Έχοντας παρέλθει πέντε μήνες συνεδριάσεων και πάνω από 350...

    Η έκπληξη στην Ιωάννα Τούνη από τον σύντροφό της για τον έναν χρόνο σχέσης!

    Μία έκπληξη έκανε στην Ιωάννα Τούνη ο σύντροφός της για τον...

    Πάτρα: Η πίτα στο Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης – φωτό

    Εγραψε ο Περιφερειάρχης Νεκτάριος Φαρμάκης: Στο Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης σήμερα...