Πάτρα: Σε λιγότερο από ένα μήνα… θα ξαναδούμε την Πισπιρίγκου

    Ημερομηνία:

    Για τις 12 Ιανουαρίου 2026 έχει οριστεί η δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο Αθηνών, με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας –τετελεσμένης και σε απόπειρα– σε βάρος της πρωτότοκης κόρης της, Τζωρτζίνας.Η εκδίκαση είχε αναβληθεί λόγω κωλύματος της συνηγόρου της κατηγορουμένης, Βάσως Πανταζή.

    Υπενθυμίζεται ότι η ΡούλαΠισπιρίγκου έχει ήδη καταδικαστεί σε ισόβια κάθειρξη σε πρώτο βαθμό για τον θάνατο της Τζωρτζίνας. Επιπλέον, έχει καταδικαστεί πρωτόδικα σε δις ισόβια για τις δολοφονίες των άλλων δυο παιδιών της, Μαλένας και Ίριδας.

    Η νέα δίκη θεωρείται καθοριστική, καθώς αφορά το πρώτο παιδί που έχασε η οικογένεια και το οποίο, σύμφωνα με το κατηγορητήριο, έφερε τα πιο καθοριστικά στοιχεία σε μια από τις πιο πολύκροτες ποινικές υποθέσεις των τελευταίων ετών. Όπως είναι γνωστό η Πισπιρίγκου που κρατείται στις φυλακές Θήβας εξακολουθεί και ισχυρίζεται πώς είναι αθώα παρά τις δύο καταδικαστικές αποφάσεις σε βάρος της (από πρωτόδικα δικαστήρια). Απομένει να δούμε ποιος (τελικά) δικηγόρος θα την εκπροσωπήσει στην δίκη για την δολοφονία της 9χρονης Τζωρτζίνας Δασκαλάκη.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Ακόμη δύο συλλήψεις για την άγρια επίθεση σε πατέρα και γιο σε περίπτερο στη Γαστούνη

    Επιχείρηση σε καταυλισμούς Ρομά στη Γαστούνη Ηλείας πραγματοποίησαν σήμερα στελέχη της...

    Απάντηση Μητσοτάκη σε Σαμαρά: «Ας μην ταράζονται κάποιοι επαγγελματίες ανησυχούντες»

    Απάντηση στην κριτική του Αντώνη Σαμαρά για τη συμφωνία...

    Πανικός στον Άλιμο: Μεθυσμένη οδηγός πήρε «σβάρνα» 11 αυτοκίνητα και απορούσε

    Τον γύρο του διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ώρες η...

    Κυψέλη: Την Παρασκευή απολογείται ο 64χρονος για την απόπειρα βιασμού

    Προθεσμία για να απολογηθεί την Παρασκευή έχει λάβει ο...