ΤΡΑΓΩΔΙΑ: “Εφυγε” μετά από τροχαίο η μητέρα γνωστού συνδικαλιστή

    Ημερομηνία:

    Θλίψη και συγκίνηση έχει προκαλέσει στην εκπαιδευτική κοινότητα της Ηλείας η απώλεια της μητέρας της προέδρου της ΕΛΜΕ Ηλείας, Στέλλας Αναστασίου, η οποία έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 73 ετών, έπειτα από πολυήμερη μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

    Η άτυχη γυναίκα, μόνιμη κάτοικος Λαυρίου, βρισκόταν στον Πύργο τις προηγούμενες ημέρες, προκειμένου να επισκεφθεί την κόρη της και την οικογένειά της. Το απόγευμα της περασμένης Πέμπτης, καθώς περπατούσε στην οδό Καταραχίου μαζί με την αδελφή της, παρασύρθηκαν από διερχόμενο δίκυκλο το οποίο οδηγούσε διανομέας.

    Από την πρόσκρουση, η 73χρονη υπέστη βαρύτατο τραυματισμό στο κεφάλι. Μεταφέρθηκε άμεσα στο Γενικό Νοσοκομείο Πύργου, όπου κρίθηκε αναγκαία η εισαγωγή της στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Παρά τις προσπάθειες των γιατρών, δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή και κατέληξε χθες.

    Το τραγικό περιστατικό έχει συγκλονίσει τον εκπαιδευτικό κόσμο του νομού. Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΛΜΕ Ηλείας, με ανακοίνωσή του, εκφράζει τη βαθιά του θλίψη και τη συμπαράστασή του προς την πρόεδρο του σωματείου, απευθύνοντας παράλληλα ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους της εκλιπούσας.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Τέλη Κυκλοφορίας 2026: Ποιοι μπορούν να γλιτώσουν ή να μειώσουν την πληρωμή τους

    Η προθεσμία για την εξόφληση των τελών κυκλοφορίας 2026 λήγει στις 31 Δεκεμβρίου...

    Βγήκε μπροστά ο Γιώργος Μαζωνάκης! Τι λέει για όσα τον κατηγορούν και όσα ακούγονταν από μέσα ενημέρωσης

    ΔΗΛΩΣΗ Χαράλαμπου Λυκούδη, πληρεξούσιου δικηγόρου του Γεωργίου Μαζωνάκη. Ενεργώντας ως πληρεξούσιος...

    Ανατροπή για τα ενοίκια: Μετατίθεται η υποχρεωτική πληρωμή μέσω τράπεζας

    Για την 1η Απριλίου 2026 μετατίθεται τελικά η έναρξη της υποχρεωτικής...

    Ανήλικοι εκτός ελέγχου σε Δυτική Ελλάδα: Βία και επικίνδυνα παιχνίδια

    Ανησυχητικά περιστατικά βίας, παραβατικότητας και επικίνδυνων συμπεριφορών ανηλίκων καταγράφονται...