Η Πατρινή λογίστρια που εκπροσώπησε την Ελλάδα στο αληθινό Survivor στο Περού! Φωτό και βίντεο

    Ημερομηνία:

    Μία Πατρινή λογίστρια αυτές τις μέρες εκπροσωπεί και… δοξάζει την Ελλλάδα, αλλά και την Πάτρα, στο μακρινό Περού συμμετέχοντας στη μεγαλύτερη διεθνή αθλητική διοργάνωση δρόμου και επιβίωσης στα δύσκολα κι επικίνδυνα ορεινά εδάφη της χώρας, σε συνθήκες δύσκολες και με 320 συμμετοχές από 165 χώρες.

    Πρόκειται για το “MARATHON DES SABLES”, ένα αληθινό Survivor όχι για τις οθόνες της κάμερας και τη μεταφορά της εικόνας προς τέρψη των τηλεθεατών, αλλά που φέρνει τους άγνωστους και αθέατους συμμετέχοντας στα όρια των αντοχών τους και τους βάζει αντιμέτωπους με την μεγαλύτερη πρόσκληση διαγωνισμού δρόμου, ταχύτητας, αλλά και αντοχής σε καιρικές και άλλες συνθήκες εκτός των συνηθισμένων.

    Μόνο σκληροτράχηλοι μπορούν να αντέξουν εκεί. Κρατώντας την ελληνική σημαία και φωνάζοντας «I’m from Greece and my name is Vana», η Βάνα Αϊβαλιώτη είναι η μοναδική ελληνίδα που δίνει ξεχωριστή παρουσία σε αυτή την παγκόσμια μάζωξη, και μάλιστα, όχι στο πλαίσιο κάποιας εθνικής αποστολής, (όπως αντιθέτως συμβαίνει με άλλες χώρες οι οποίες συμμετέχουν), με εξασφαλισμένα τα έξοδα αλλά στο πλαίσιο καθαρά δικής της, ιδιωτικής πρωτοβουλίας, με πληρωμένα όλα από την δική της τσέπη!

    ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ

    Η διοργάνωση πραγματοποιείται μία φορά κάθε 4 χρόνια και φέτος συμμετέχουν 320 αθλητές από 165 χώρες! Η Βάνα Αϊβαλιώτη είναι η… μόνη… που εκπροσωπεί την Ελλάδα. Σημαντικό και το στοιχείο ότι ο διαχωρισμός ανδρών – γυναικών μεταξύ των συμμετεχόντων είναι στο 50% (μισοί – μισοί, δηλαδή).

    Το πλάνο των αγώνων προβλέπει τρείς πίστες κατά τις οποίες οι αθλητές διαμένουν σε σκηνές, κουβαλούν τροφές τη μέρα, πρέπει να βρουν τρόπους για να φτιάξουν το φαγητό τους, να προστατευτούν με απλά ρούχα.

    Η διαδρομή γίνεται δύσκολη και ανυπόφορη καθώς διεξάγεται στην έρημο και με υψομετρική διαφορά τα 1.400 μέτρα, φθάνοντας σε υψόμετρο των 3.000 μέτρων. Τους αθλητές συνοδεύουν 170 εθελοντές, εκ των οποίων 80 γιατροί και 90 γενικών καθηκόντων. Να σημειωθεί ότι η διοργάνωση ανήκει σε Γάλλους που παράλληλα διοργανώνουν μία αντίστοιχη, αλλά μικρότερου βαθμού δυσκολίας, εκδήλωση, στις Άλπεις της Ελβετίας, μία φορά κάθε δύο χρόνια.

    ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ…

    / LINK ΤΗΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ: https://marathondessables.com/en  |  https://www.instagram.com/marathondessables/

     

    ΦΩΤΟ / BINTEO:

     

    VANA PEROY (1) VANA PEROY (2) VANA PEROY (3) VANA PEROY (4) VANA PEROY (5) VANA PEROY (6) VANA PEROY (7) VANA PEROY (8) VANA PEROY (9) VANA PEROY (10) VANA PEROY (11) VANA PEROY (12) VANA PEROY (13) VANA PEROY (14) VANA PEROY (15) VANA PEROY (16) VANA PEROY (17) VANA PEROY (18)

     

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Τραγωδία στις 2.30 τα ξημερώματα στην Πάτρα: Νεκρή 45χρονη σε τροχαίο στην Οβρυά – ΒΙΝΤΕΟ και ΦΩΤΟ

    Τραγωδία στις 2.30 τα ξημερώματα της Κυριακής στην Οβρυά...

    Πάτρα: Δείτε πώς έγινε το “θαύμα” στο κέντρο σε… χρόνο dt

    Για μία ακόμη φορά οι εργαζόμενοι στον τομέα καθαριότητας...

    Ωρα 6 το πρωί Κυριακής 22 Φεβρουαρίου: Κέντρο Πάτρας … ΚΛΕΙΣΤΟΝ! Δείτε φωτό και βίντεο

    Ωρα 6 το πρωί Κυριακής 22 Φεβρουαρίου. Κέντρο Πάτρας......

    Δείτε βίντεο: Κέρδισε τους Καρναβαλιστές η υπέροχη Μαρίζα Φλωράτου

    Στο αποκορύφωμα των εορτασμών του Πατρινού Καρναβαλιού 2026, ξεχωριστή...