Lamborghini Temerario: Η διάδοχος της Huracan ήρθε στην Ελλάδα

Ημερομηνία:

Πριν από λίγες ημέρες «πάτησε» για πρώτη φορά στην Ελλάδα η ολοκαίνουργια Lamborghini Temerario, σηματοδοτώντας την άφιξη της διαδόχου της Huracan και του νέου «μικρού» ταύρου της Sant’Agata.

PHILOXENIA
Το ιταλικό supercar υιοθετεί έναν διτούρμπινο V8 κινητήρα με χωρητικότητα 4.0 λίτρα ο οποίος συνδυάζεται με Plug-in υβριδική τεχνολογία, που φέρει τρεις ηλεκτροκινητήρες (δύο εμπρός, έναν στον πίσω άξονα), φτάνοντας σε ισχύ τους 907 ίππους. Στη γλώσσα των αριθμών το 0-100 επιτυγχάνεται σε 2,7 δευτερόλεπτα ενώ η τελική ταχύτητα αγγίζει τα 343 χλμ./ώρα.
Lamborghini Temerario: Η διάδοχος της Huracan ήρθε στην Ελλάδα

Κόφτης στις 10.000 σ.α.λ.

Πέρα από την τεράστια ισχύ, η Temerario εφοδιάζεται με ένα κιβώτιο 8 σχέσεων (διπλού συμπλέκτη), με το χαρακτηριστικό της να αφορά στον αριθμό των στροφών που φτάνει ο V8 κινητήρας και συγκεκριμένα τις 10.000 σ.α.λ.

Στην Ελλάδα η Temerario με την εκκεντρική πίσω σχεδίαση, έχει έρθει σε ένα καινούργιο κίτρινο χρώμα της Lamborghini και βρίσκεται στην επίσημη αντιπροσωπεία της Lamborghini στην Κηφισιά.

Η τιμή της δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα αλλά υπολογίζεται κοντά στα 400.000 ευρώ…

 

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα

Κοινοποίηση:

Περισσότερα Άρθρα
Σχετικα

Γιατί τα αυτοκίνητα της Xiaomi δεν έρχονται Ελλάδα;

Η Xiaomi μπήκε στην αυτοκινητοβιομηχανία το 2024 με ένα στοίχημα που...

Φρούτα «χρυσάφι» στα ράφια, ψίχουλα στους παραγωγούς – Η μεγάλη διαφορά στις τιμές

Το ζήτημα της ακρίβειας στα τρόφιμα συνεχίζει να απασχολεί καταναλωτές και παραγωγούς, με...

Αιγιάλεια: Παράταση έως τις 21 Αυγούστου για τις δηλώσεις ζημιών από την πυρκαγιά

Παράταση έως και την Παρασκευή 21 Αυγούστου 2026 δόθηκε...

Ο «λογαριασμός» της Λιόλιου: Η διαδρομή της και πώς κατασκευάζεται σήμερα ένα πρώτο όνομα

Υπάρχει μια μικρή ειρωνεία στην περίπτωση της Κατερίνας Λιόλιου: για...