1. Παραλιακή Δημοτική οδό Τ.Κ. Ποροβίτσας Ακράτας Αιγιαλείας Αχαΐας, έναντι καταστήματος με τη επωνυμία «Σκαραβαίος», η κίνηση διεξάγεται με δυσχέρεια λόγο φερτών υλών.
2. Η κυκλοφορία των οχημάτων στην Επ. Ο. που συνδέει τη Δ. Κ. Περιστέρας Ακράτας Δήμου Αιγιαλείας με το χιονοδρομικό κέντρο Καλαβρύτων διεξάγεται με χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων καθώς και στο υπόλοιπο ορεινό δίκτυο και εντός των Τ.Κ. Περιστέρας και Ζαρούχλας, κατά τόπους η κυκλοφορία διεξάγεται με χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων.
3. Στους κεντρικούς δρόμους των Χωριών Ρακίτα – Λεόντιο και Καλέντζι, του Δήμου Ερυμάνθου, όπως και στον δρόμο που οδηγεί από Χαλανδρίτσα προς Ρακίτα, υπάρχει παγετός και χιόνι στο οδόστρωμα λόγω των χιονοπτώσεων, με αποτέλεσμα η κυκλοφορία να διεξάγεται με δυσχέρεια.
4.Λόγω παγετού στο οδόστρωμα, η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται με δυσχέρεια στα κάτωθι τμήματα: – Από Αυχένα Πριολίθου Καλαβρύτων μέχρι Κλειτορία, -Από Καστριά Καλαβρύτων μέχρι Κλειτορία, -Από Αυχένα Πριολίθου Καλαβρύτων μέχρι Σοποτό και -Από Κλειτορία μέχρι διασταύρωση Ε.Ο.111 (Παγκράτι Καλαβρύτων).




