Σία Κοσιώνη: Νοσηλεύεται στην εντατική με πνευμονία

    Ημερομηνία:

    Σοβαρή περιπέτεια με την υγεία της περνάει η δημοσιογράφος Σία Κοσιώνη, η οποία έχει προσβληθεί από πνευμονιόκοκκο και νοσηλεύεται στην μονάδα εντατικής θεραπείας μεγάλου νοσοκομείου της Αθήνας.

    Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr η Σία Κοσιώνη ένιωσε αδιαθεσία με προβλήματα στην αναπνοή της, με αποτέλεσμα να μην καταφέρει να πάει στην εργασία της, στον ΣΚΑΪ για το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού, την Πέμπτη (22/1/26).

    Η παρουσιάστρια μεταφέρθηκε σε μεγάλο νοσοκομείο της Αθήνας, όπου οι γιατροί, μετά από εξετάσεις, διαπίστωσαν ότι έχει προσβληθεί από πνευμονιόκοκκο και αμέσως, της έκαναν εισαγωγή.

    Σύμφωνα με πληροφορίες, η δημοσιογράφος είναι ακόμα στην εντατική, ωστόσο οι πληροφορίες λένε ότι δεν κινδυνεύει η ζωή της.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Υπόθεση Έπσταϊν: Γυναίκα ισχυρίζεται ότι στάλθηκε στο Ηνωμένο Βασίλειο για ερωτική συνεύρεση με τον Άντριου

    Μια δεύτερη γυναίκα ισχυρίζεται ότι στάλθηκε στο Ηνωμένο Βασίλειο...

    Διπλή τραγωδία στην Αττάλεια: Δύο πολύνεκρα τροχαία μέσα σε λίγη ώρα – 16 νεκροί και 30 τραυματίες

    Δύο τραγωδίες στην Τουρκία, αφήνουν πίσω τους 16 νεκρούς και...

    Πάτρα: Εκλεισε η Ακτή Δυμαίων! Εχουν βγει λύματα – Δείτε την αιτία της πλημμύρας

    Στο ίδιο έργο θεατές στην Ακτή Δυμαίων. Η παραλιακή...

    Χ. Δούκας στο Face2Face: Αλλαγή στρατηγικής με όχι στη συγκυβέρνηση – Είμαστε καθηλωμένοι χαμηλά

    Με σαφείς αιχμές για τη στρατηγική που ακολουθείται στο ΠΑΣΟΚ,...