Πύλος: Άνδρας επιτέθηκε με γκλοπ σε κουρέα γιατί δεν του άρεσε το κούρεμα

Ημερομηνία:

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στην Πύλο, όπου ένας 25χρονος με καταγωγή από την Αλβανία επιτέθηκε σε βάρος 51χρονου κουρέα γιατί δεν του άρεσε το κούρεμα που του έκανε.

Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε το Mega, ο νεαρός δεν έμεινε ικανοποιημένος από το κούρεμα που του έκανε ο 51χρονος και αφού τον εξύβρισε αποχώρησε από το κατάστημα. Ωστόσο, επέστρεψε λίγο αργότερα οπλισμένος με γκλοπ.

Ο δράστης επιτέθηκε στον 51χρονο κουρέα, ρίχνοντάς τον στο έδαφος και χτυπώντας τον με το γκλοπ για περισσότερα από 10 λεπτά. Το μένος του 25χρονου δεν σταμάτησε εκεί καθώς μετά την επίθεση στον 51χρονο έσπασε και το αυτοκίνητο του θύματος, πριν αποχωρήσει από το σημείο.

Γείτονες που αντιλήφθηκαν το συμβάν ενημέρωσαν την αστυνομία, άνδρες της οποίας εντόπισαν και συνέλαβαν τον 25χρονο, ο οποίος στη συνέχεια οδηγήθηκε ενώπιων του εισαγγελέα.

PHILOXENIA

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα

Κοινοποίηση:

Περισσότερα Άρθρα
Σχετικα

Πάτρα: Πατίνι στην Όθωνος Αμαλίας βγήκε εκτός πορείας – Τραυματίστηκε γυναίκα

Ένα πατίνι το μεσημέρι της Δευτέρας βγήκε εκτός πορείας...

Συρία: Ισόβια κάθειρξη στον μεγάλο μουφτή του καθεστώτος του Μπασάρ αλ Άσαντ

Το δικαστικό σώμα της Δαμασκού επέβαλε την ποινή της ισόβιας κάθειρξης...

Ηλεία: Πυρκαγιά στο Τραγανό – Σηκώθηκαν εναέρια μέσα

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε αγροτοδασική έκταση στην περιοχή Τραγανό Ηλείας,...

Έστησαν παράνομο κάμπινγκ μέσα στο δάσος – Είχαν φιάλες υγραερίου για μαγείρεμα και άναβαν φωτιές

Πρόχειρες κουζίνες με υγραέριο, λάκκοι όπου κάθε βράδυ άναβαν...