Αγγελική Νικολούλη: Η ενόχληση με ερώτηση δημοσιογράφου στην πρεμιέρα της ταινίας του γιου της

    Ημερομηνία:

    Η Αγγελική Νικολούλη βρέθηκε χθες το βράδυ στην επίσημη πρεμιέρα της ταινίας «Φίλοι για Πάντα», που σκηνοθετεί ο γιος της, Κωνσταντίνος Μουσούλης.

    Η γνωστή δημοσιογράφος και παρουσιάστρια, δεν παρέλειψε να κάνει δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες, τονίζοντας πόσο υπερήφανη είναι για τον γιο της.

    «Είναι μια φοβερή ταινία. Έχει χιούμορ, έχει συναίσθημα αλλά και πολλά μηνύματα. Είμαι περήφανη μαμά. Ο γιος μου είναι μια χαρά παιδί, τον αγαπάω και με κάνει περήφανη», είπε αρχικά η Αγγελική Νικολούλη.

    Τέλος, σε ερώτηση για την πορεία του “Φως στο Τούνελ” αλλά και αν αυτό θα συνεχιστεί για αρκετά χρόνια ακόμα, η Αγγελική Νικολούλη απέφυγε να απαντήσει, λέγοντας: «Αγάπη μου, είμαστε απόψε εδώ για τους “Φίλους για Πάντα” του Κωνσταντίνου…».

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Χρήστος Κέλλας από τη Δυτική Αχαΐα: «Ο πρωτογενής τομέας στο επίκεντρο»

    Σαφές μήνυμα στήριξης προς τον αγροτικό και κτηνοτροφικό κόσμο,...

    Πάτρα: Έφυγαν από τη ζωή και θα κηδευτούν την Πέμπτη 5-3-2026

    ΚΗΔΕΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΥΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΝΙΦΟΡΑ ΕΤΩΝ 99 ΚΗΔΕΥΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 5 -...

    Πάτρα – Βραχνέικα: Εθελοντική αιμοδοσία την Κυριακή 8 Μαρτίου

    Εθελοντική αιμοδοσία πραγματοποιείται την Κυριακή 8 Μαρτίου 2026 στα Βραχνέικα. Η Πολιτιστική...

    Ο Μικ Τζάγκερ ποζάρει με φόντο τις Πυραμίδες: Περιπλανώμενος στην Αίγυπτο, γράφει

    Στην Αίγυπτο ταξίδεψε ο Μικ Τζάγκερ, δημοσιεύοντας μερικά στιγμιότυπα στα...