Δημήτρης Μπόκαρης: Διορθώσεις που μειώνουν τα βάρη…

    Ημερομηνία:

    «Τα πραγματικά εισοδήματα του 2025, μισθοί, συντάξεις κλπ., λαμβάνονται υπόψη για την κάλυψη των τεκμηρίων. Πολλά από αυτά εμφανίζονται προσυμπληρωμένα, άλλα πρέπει να δηλωθούν από τον ίδιο τον φορολογούμενο.

    Η σωστή και έγκαιρη καταγραφή αυτών των ποσών στη φορολογική δήλωση μπορεί ν’ αποδειχθεί καθοριστική για το τελικό ύψος του φόρου! Σε αρκετές περιπτώσεις, η αξιοποίησή τους οδηγεί όχι μόνο σε μείωση, αλλά και σε πλήρη εξάλειψη της επιβάρυνσης που προκύπτει από τα τεκμήρια», αναφέρει ο λογιστής-φοροτεχνικός Δημήτρης Μπόκαρης. Και συμπληρώνει: «Καθώς η περίοδος υποβολής των δηλώσεων πλησιάζει, εφιστάται η προσοχή και σε όσους ελεύθερους επαγγελματίες κινδυνεύουν να φορολογηθούν με βάση τεκμαρτά και όχι πραγματικά εισοδήματα».

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Η ανιψιά του Αγίου Παϊσίου περιγράφει τα παιδικά χρόνια δίπλα του: «Είναι βαρύ το όνομα που φέρουμε, θαύμα η σειρά για τη ζωή του»

    Η εκπαιδευτικός Μαρία Εζνεπίδου, ανιψιά του Αγίου Παϊσίου διηγήθηκε προσωπικές μνήμες...

    13 τα νόμιμα τζαμιά σε Αθήνα και Πειραιά, πάνω από 60 τα παράνομα, τι προβλέπεται για το κλείσιμο και τις απελάσεις

    Δεκατρείς άδειες για τη λειτουργία χώρων λατρείας-τζαμιών έχουν εκδώσει...

    Απάντηση Σάντσεθ σε Τραμπ: «Όχι» στον πόλεμο – Δεν φέρνει ποτέ έναν δικαιότερο κόσμο

    Σε μια ηχηρή παρέμβαση που θυμίζει τις μεγάλες αντιπολεμικές...

    ΔΕΕΠ ΝΔ Αχαΐας: “Νέα Εποχή για τον Αθλητισμό στην Αχαΐα”

    Προχωρά η αναβάθμιση του Παμπελοποννησιακού Σταδίου με χρηματοδότηση ύψους 1,5 εκατ....