Αγρίνιο: «Στα μαλακά» ο νεαρός που είχε τραυματίσει σοβαρά με φωτοβολίδα 19χρονη

    Ημερομηνία:

    Εκδικάστηκε χθες Τετάρτη 4/3 σε δεύτερο βαθμό η υπόθεση του σοβαρού τραυματισμού νεαρής γυναίκας κατά τη διάρκεια επεισοδίων μετά από πορεία που είχε πραγματοποιηθεί στο Αγρίνιο στη μνήμη του αδικοχαμένου Παύλου Φύσσα στις 18 Σεπτεμβρίου του 2018.

    Η 19χρονη -τότε- γυναίκα χτυπήθηκε από φωτοβολίδα στο πρόσωπο ενώ κάθονταν σε παγκάκι στην κεντρική πλατεία, λίγο μετά το φροντιστήριό της, κατά την διάρκεια συμπλοκών μεταξύ κουκουλοφόρων και αστυνομικών.

    Ο τραυματισμός υπήρξε ιδιαίτερα σοβαρός, με τη νεαρή να πέφτει αιμόφυρτη και τους περαστικούς να σπεύδουν να τη βοηθήσουν. Μάλιστα, είχε χρειαστεί να νοσηλευτεί για αρκετό διάστημα σε νοσοκομείο των Ιωαννίνων, ξεπερνώντας τελικό τον όποιο κίνδυνο.

    Από τις αρχές είχε αρχικά ταυτοποιηθεί και στη συνέχεια συλληφθεί ένα μήνα -περίπου- αργότερα, νεαρός άνδρας, ο οποίος και οδηγήθηκε ενώπιον της Δικαιοσύνης.

    Αυτό γιατί στη χθεσινή εκδίκαση καταδικάστηκε -λόγω νομοθετικής μεταβολής- με ποινή φυλάκισης 2 ετών και 7 μηνών για πλημμεληματικού χαρακτήρα βαριά σωματική βλάβη.

    Καθότι η ποινή είναι κάτω των τριών ετών έχει ανασταλτικό χαρακτήρα.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πόλεμος στη Μέση Ανατολή: Επιπτώσεις και Στρατηγικές Επιλογές για την Ελλάδα

    του Δρ. Κωνσταντίνου Π. Μπαλωμένου, Πολιτικού Επιστήμονα – Διεθνολόγου Ο...

    Επαναπατρίστηκαν οι πρώτοι 162 Έλληνες που είχαν εγκλωβιστεί σε Ισραήλ, ΗΑΕ και Ομάν: Με ειδική πτήση της Aegean και οδικώς ο απεγκλωβισμός τους

    Με ασφάλεια ολοκληρώθηκαν οι πρώτες επιχειρήσεις επαναπατρισμού Ελλήνων που είχαν εγκλωβιστεί...

    Σφραγίστηκε ο Πανάγιος Τάφος λόγω πυραυλικών επιθέσεων από το Ιράν

    Σε κατάσταση ύψιστου συναγερμού βρίσκεται η Ιερουσαλήμ με το...