Δήμος Πύργου και ΣΕΓΑΣ φέρνουν τον Αθλητισμό στο προσκήνιο

Ημερομηνία:

-Διπλή εκδήλωση στον Πύργο το Σάββατο 14 Μαρτίου
Δύο σημαντικές εκδηλώσεις της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Βόρειας Πελοποννήσου σε συνεργασία με τον Δήμο Πύργου πραγματοποιούνται το Σάββατο 14 Μαρτίου 2026, στο Κλειστό Στάδιο «Γ. Βασιλακόπουλος» και στο Πάρκο Ξυστρή αντίστοιχα.
Πρόκειται για εκδηλώσεις που αναδεικνύουν τις ανάγκες του κλασικού αθλητισμού στη Βόρεια Πελοπόννησο και τα Ιόνια Νησιά, τιμώντας όσους συμβάλλουν στην ανάπτυξή του.
Η πρώτη εκδήλωση με τίτλο «Διάλογος για τις Υποδομές» θα γίνει στις 15:30στο Κλειστό Στάδιο «Γ. Βασιλακόπουλος» όπου θα συζητηθεί η ανάπτυξη των αθλητικών υποδομών. Θα παρευρεθούν η Πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ, Σοφία Σακοράφα, ο Πρόεδρος Υποδομών Γιώργος Συμεωνίδης, τα μέλη του Δ.Σ. του ΣΕΓΑΣΑναστοπούλου Λαμπρινή και Καρανάσσος Βασίλης, ο Πρόεδρος της ΕΑΣ Δ. Πεγλερίδης, καθώς και μέλη της Διοίκησης.
Ακολούθως,στο Πάρκο Ξυστρή(17:00), θα πραγματοποιηθεί η καθιερωμένη τελετή βραβεύσεων «Γιορτή των Αθλητών».Ο Δήμαρχος Πύργου, Στάθης Καννής, και η διοίκηση της ΕΑΣ θα τιμήσουν τους κορυφαίους αθλητές και προπονητές του 2025, καθώς επίσης και σωματεία, φορείς και προσωπικότητες που στήριξαν τον στίβο.
Ο κ.Καννής, σε δηλώσεις του τόνισε μεταξύ άλλων: «Μέσα από αυτές τις εκδηλώσεις μάς δίνεται η ευκαιρία να συζητήσουμε ανοιχτά, με ειλικρίνεια και προοπτική, για τις ανάγκες και τις δυνατότητες των αθλητικών μας χώρων, αλλά και να τιμήσουμε τους αθλητές, τους προπονητές και τις οικογένειές τους, που με κόπο και αφοσίωση κρατούν ζωντανό το όραμα της προόδου».
Από την πλευρά του ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού, Νώντας Κυριαζής, τόνισε: «Θέλω να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου προς την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Βόρειας Πελοποννήσου για την άριστη συνεργασία και να συγχαρώ όλους τους αθλητές που μας κάνουν υπερήφανους».
PHILOXENIA

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα

Κοινοποίηση:

Περισσότερα Άρθρα
Σχετικα

Οι έξι αλυσίδες καφέ: Από τις γειτονιές της Ελλάδας στις αγορές του κόσμου – Μία από την Πάτρα

Εκτός συνόρων βρίσκεται ένα σημαντικό κομμάτι της ανάπτυξης των...

Fast food: Η στρατηγική της Burger King που αλλάζει τις ισορροπίες απέναντι σε McDonald’s και Wendy’s

Η Burger King επιχειρεί να αποδείξει ότι ακόμη και σε μια...

Tο ΙΚΕΑ που έφυγε και οι σκέψεις για ΙΚΕΑ Preowned

Το Σάββατο κατέβασε οριστικά ρολά το «μικρό ΙΚΕΑ» της Δημητρίου...