“Έσπρωχναν” αναβολικά σε Ελλάδα και Κύπρο

    Ημερομηνία:

    Από τη Διεύθυνση Οικονομικής Αστυνομίας συνελήφθησαν χθες, Τρίτη 23 Φεβρουαρίου,  δύο άντρες , για διακίνηση παράνομων αναβολικών και άλλων επικίνδυνων για τη δημόσια υγεία ουσιών.

    Όπως προέκυψε από την έρευνα, οι συλληφθέντες, τουλάχιστον από τον Σεπτέμβριο του 2020, δραστηριοποιούνταν στην από κοινού διακίνηση σε Ελλάδα και Κύπρο αναβολικών και άλλων απαγορευμένων ουσιών, τις οποίες προμηθεύονταν, ανά τακτά διαστήματα, από τη Βουλγαρία, μέσω εταιρείας ταχυμεταφορών.

    Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 3.334 δισκία και αμπούλες αναβολικών και άλλων ουσιών, 3 κινητά τηλέφωνα, ζυγαριά ακριβείας και πλήθος εγγράφων.

    Η αξία των κατασχεθέντων ουσιών εκτιμάται ότι ανέρχεται στα 4.000 ευρώ περίπου, ενώ η συνολική αξία των σκευασμάτων, που είχαν διακινήσει κατά το διάστημα της δράσης τους, υπερβαίνει τα 30.000 ευρώ.

    Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Βραχνέϊκα Πατρών: Κίνδυνος στην παραλία και μείωση του χώρου για κολύμβηση λόγω… καταστημάτων εστίασης – φωτό

    Νοτιοδυτικά στα Βραχνέΐκα!  Ο κίνδυνος εγκυμονεί στην πααραλία. Κάτοικοι...

    Πάτρα: “Ζούγκλα” η Πλατεία Ολγας και… άγνωστο πότε θα ολοκληρωθεί – φωτό

    Η ολοκλήρωση της Ανάπλασης της Πλατείας Όλγας  μετατίθεται χρονικά,...

    Το Ισραήλ επιτέθηκε στο Ιράν, για κοινή επιχείρηση με ΗΠΑ μιλούν αμερικανικά ΜΜΕ

    Τι ξέρουμε για την επίθεση -Σε αιφνιδιαστική επίθεση κατά της...