Στο Μεσολόγγι ο Στέφανος Κασσελάκης

Ημερομηνία:

Ο Πρόεδρος των Δημοκρατών, Στέφανος Κασσελάκης, συνοδευόμενος από τη βουλεύτρια Ραλλία Χρηστίδου, παρέστη στον εορτασμό της Εξόδου του Μεσολογγίου, καταθέτοντας στεφάνι στη μνήμη των ελεύθερων πολιορκημένων.
«Πριν 200 χρόνια, ο λαός του Μεσολογγίου επέλεξε την έξοδο από την υποταγή. Σήμερα, πολλοί Έλληνες νιώθουν ελεύθεροι πολιορκημένοι στην καθημερινότητά τους», δήλωσε, καλώντας σε ενότητα και κοινό αγώνα για ατομική και κοινωνική ελευθερία.
Σε μια περίοδο διεθνών ανακατατάξεων και εσωτερικών πιέσεων, οι Δημοκράτες αναδεικνύουν την ανάγκη για πολιτική αλλαγή με επίκεντρο τον πολίτη. Η ιστορική μνήμη γίνεται οδηγός για το παρόν: περισσότερη δικαιοσύνη, περισσότερη δημοκρατία, περισσότερη Ελλάδα για όλους.
Στο Μεσολόγγι ο Στέφανος Κασσελάκης Στο Μεσολόγγι ο Στέφανος Κασσελάκης

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα

Κοινοποίηση:

Περισσότερα Άρθρα
Σχετικα

Τρόμος στην Αθήνα: Ληστείες και συμπλοκές που κατέγραψαν οι κάμερες – Το καρτέρι στον Κολωνό, το ξύλο στη Βικτώρια

Κλοπές, επιθέσεις και συγκρούσεις συμμοριών πλήττουν το κέντρο της...

NEO ΣΟΚ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ: Τρεις πτώσεις από μπλακόνια σε μία εβδομάδα – Δύο νεκροί

To πρωί του Σαββάτου η Πάτρα πάγωσε για μία...

Κουμπαράς για τη νέα γενιά: Τα μυστικά του νέου επενδυτικού λογαριασμού – Όσα πρέπει να ξέρετε

Το πλαίσιο λειτουργίας του νέου επενδυτικού «κουμπαρά» για τα...

Πάτρα: Σύλληψη για κλοπή κοσμημάτων

Συνελήφθη, στις 18/10/2026  το μεσημέρι, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του...