Σία Αναγνωστοπούλου: Ο κ. Μητσοτάκης ανέβασε στη Βουλή “φαρσοκωμωδία”

    Ημερομηνία:

    Σε δήλωσή της η βουλευτής Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας και Τομεάρχης Πολιτισμού του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Σία Αναγνωστοπούλου, αναφέρει τα εξής:

    Στη φαρσοκωμωδία που ανέβασε σήμερα ο κ. Μητσοτάκης στη Βουλή, χωρίς ίχνος σεβασμού στους ανθρώπους του Πολιτισμού, η απάντηση ήρθε ηχηρή προς την Υπουργό  και Υφυπουργό του Πολιτισμού από τους ίδιους τους σπουδαστές και τις σπουδάστριες της Δραματικής Σχολής του Εθνικού Θεάτρου.

    Αντί ο Πρωθυπουργός να υπερηφανεύεται για τη στήριξη στην κ. Μενδώνη των 56 ανθρώπων της τέχνης και των γραμμάτων –κατά τύχη διορισμένων σχεδόν όλων σε δημόσιους οργανισμούς-, καλό θα ήταν να ακούσουν τις φωνές των νέων γιατί πάνω από όλα σημασία έχει η αγωνία των ανθρώπων του Πολιτισμού για το μέλλον και όχι η εμμονική διατήρηση προσώπων και καταστάσεων που εκκωφαντικά αμφισβητούνται από μεγάλο μέρος του καλλιτεχνικού κόσμου.

    Η υπόθεση στον Πολιτισμό δεν πρόκειται να σταματήσει, ούτε να «περάσει στα ψιλά» όπως κάποιοι επιθυμούν. Οι νέοι άνθρωποι είναι εδώ και απαιτούν, μαζί με πολλούς, την παραίτηση της κ. Μενδώνη και του Υφυπουργού της.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΣΥΝΤΑΓΗ: Συνταγή για γαρίδες με σαφράν και πιλάφι με μπαχαρικά και αμύγδαλα

    Σε μαγικά νησιά, θέλω να βρεθούμε, σε μέρη εξωτικά,...

    Η Josephine Wendel με sexy ροζ μπικίνι σε πισίνα στην Μύκονο

    Η κουκλάρα Ελληνίδα τραγουδίστρια Josephine Wendel με sexy ροζ...

    Η Alena Omovych με μπικίνι στο Μονακό

    Η Alena Omovych μας δείχνει το τέλειο κορμί της...