Πένθος για τον Χρήστο Χατζηπαναγιώτη – Πέθανε η γυναίκα που τον μεγάλωσε

    Ημερομηνία:

    Δύσκολες ώρες περνά ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης. Ο ηθοποιός γνωστοποίησε στο διαδίκτυο ότι είχε μια σημαντική απώλεια, καθώς έφυγε από τη ζωή η γυναίκα που τον μεγάλωσε. Ο ηθοποιός θέλησε να την αποχαιρετήσει με ένα συγκινητικό post στο Instagram.

    «Την τελευταία φορά που την συνάντησα τον 15αυγουστο του 19, με κοιτούσε μ αυτό το άδειο απορημένο βλέμμα… Είχε ήδη φύγει η Μαρία μου, η γυναίκα που με μεγάλωσε, που έτρεχα στην αγκαλιά της για να γλιτώσω, κάθε φορά που άστραφτε και βρόνταγε η μάνα. Η αγάπη της μοναδική με ακολουθούσε όλα τα χρόνια κι ας μην βλεπόσασταν συχνά. Η χαρά της κι η αγκαλιά της κάθε φορά που συναντιόμασταν με συντρόφευε όλο τον χρόνο!

    proliptikes

    Σήμερα όταν πήγε να την ξυπνήσει ο Δήμος, ο γιος της που τη φρόντισε με μοναδική αγάπη όλα αυτά τα χρόνια κατάλαβε ότι δεν είχε πια ανάσα… Ξεκουράστηκε… Μια σπουδαία γνωριμία της ζωής μου. Ο Θεός να αναπαύσει την ψυχή της», έγραψε ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης.

    PhysioClinic

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Αιγιάλεια: Εξιχνιάστηκε κλοπή 8.000 ευρώ

    Εξιχνιάστηκε μετά από μεθοδική έρευνα των αστυνομικών του Τμήματος...

    ΠΑΤΡΑ: Φιλοξενούσε 17χρονη και εκείνη τον έκλεψε!

    Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι Τετάρτη 5/03/2025, στην Πάτρα, από...

    Τεχνητή Νοημοσύνη: χτες γνωστή, σήμερα φίλη, αύριο τι; Εκδήλωση από την Κοινο_Τοπία

    Η Εταιρεία Κοινωνικής Δράσης και Πολιτισμού Κοινο_Τοπία στο πλαίσιο της προσέγγισης σύγχρονων...

    Η Δημοτική Αρχή της Πάτρας στο αυριανό συλλαλητήριο για τα Τέμπη

    Σε ανακοίνωση του Δήμου Πατρέων αναφέρονται τα εξής: Η Δημοτική...