Καθηγήτρια φέρεται να κακοποιούσε σεξουαλικά ανήλικο μαθητή – Σοκ στην κοινωνία της Αλαμπάμα

    Ημερομηνία:

    Μια καθηγήτρια γυμνασίου από την Αλαμπάμα συνελήφθη με την κατηγορία της σεξουαλικής κακοποίησης ανήλικου μαθητή.

    Η Άστον Αλάνα Μακάλσκι ήταν καθηγήτρια πρώτης γυμνασίου στο Γυμνάσιο Brooks High από το 2017, σύμφωνα με το AL.com. Η παντρεμένη 26χρονη γυναίκα, πρώην μαζορέτα στο Πανεπιστήμιο της Αλαμπάμα, εργαζόταν επίσης ως προσωπική προπονήτρια μαζορέτων. Είναι και η ίδια απόφοιτος του σχολείου στο οποίο δίδασκε.

    Όμως η Μακάλσκι βρίσκεται σε διαθεσιμότητα από τον Ιανουάριο, όταν και ήρθαν στην επιφάνεια οι πρώτες καταγγελίες ότι έκανε σεξ με μαθητή της.

    Φλίγκος

    Τον περασμένο μήνα, διώχθηκε με δύο κατηγορίες που σχετίζονται με σεξουαλικά αδικήματα και αφορούν μαθητή κάτω των 17 ετών. Παραδόθηκε μόνη της την Τετάρτη και αργότερα αφέθηκε ελεύθερη, αφού κατέβαλε εγγύηση ύψους $50.000.

    GLEARNET

    Το WAFF-TV αναφέρει ότι πρόσωπο που συνδέεται με την υπόθεση σχετίζεται με υπάλληλο στο γραφείο του σερίφη της κομητείας. Για να αποφευχθεί η σύγκρουση συμφερόντων, η υπόθεση της Μακάλσκι παραπέμφθηκε στην Πολιτειακή Υπηρεσία Ερευνών.

    Αν καταδικαστεί, η Μακάλσκι κινδυνεύει ακόμη και με 20 χρόνια κάθειρξης. Προς το παρόν δεν έχει δηλώσει ούτε ένοχη ούτε αθώα, ενώ τα έγγραφα της σύλληψής της δεν αναφέρουν κάποιον πληρεξούσιο συνήγορο υπεράσπισης.

    Με πληροφορίες από People

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Εφορία: Ποιες αποδείξεις δίνουν έκπτωση φόρου έως 2.200 ευρώ

    Τη δυνατότητα να πληρώσουν λιγότερο φόρο το 2026 για τα εισοδήματα που θα...

    Ελεύθεροι επαγγελματίες και αγρότες: Γυρίζουν την πλάτη στη ρύθμιση οφειλών μέχρι 30.000 ευρώ

    Μικρή είναι η ανταπόκριση των ασφαλισμένων (ελεύθερων επαγγελματιών και...

    Οι 11+1 ερωτήσεις και απαντήσεις για τον νέο νόμο της Κοινωνικής Αντιπαροχής

    Nόμος του κράτους είναι πλέον το νομοσχέδιο για την κοινωνική...

    Ασανσέρ: Η απογραφή εκτοξεύει τα κοινόχρηστα στις πολυκατοικίες

    Σε νέα δοκιμασία μπαίνουν οι πολυκατοικίες της χώρας, καθώς τίθεται σε εφαρμογή, έπειτα...