ΠΑΤΡΑ: Ετοιμάζεται ο νέος δρόμος στο Κάτω Καστρίτσι

    Ημερομηνία:

    Η ανακοίνωση του Δήμου Πατρέων αναφέρει:
    Ένα έργο που, επί σειρά ετών, αποτελούσε αίτημα των κατοίκων του Κάτω Καστριτσίου και των Πρυτανικών Αρχών του Πανεπιστημίου της Πάτρας γίνεται πραγματικότητα.
    Η Δημοτική Αρχή, στα πλαίσια των σημαντικών έργων και παρεμβάσεων που καλυτερεύουν την καθημερινή ζωή των συνδημοτών μας, κατασκευάζει νέα οδό που θα ενώνει την Δημοτική Κοινότητα Κάτω Καστριτσίου με την πόλη της Πάτρας. Ο δρόμος θα διέρχεται παράπλευρα του χώρου του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου.
    O Δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης, μετέβη σήμερα στο σημείο που γίνεται το έργο και παρουσία του αναπληρωτή Διοικητή του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου, κ. Δημήτρη Μπάκου, των Αντιδημάρχων Χρήστου Κορδά και Ευάγγελου Κατσακούλη, του Προέδρου της Κοινότητας Κάτω Καστριτσίου, Νικόλαου Τσάμη, του Προϊσταμένου της Διεύθυνσης Έργων Υποδομής, Γιώργου Σπηλιωτόπουλου και υπηρεσιακών παραγόντων, εξέτασαν την επίλυση εκκρεμών τεχνικών ζητημάτων.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: Οταν η Ειρήνη Μουρτζούκου ήταν 14 ετών! Με μακριά μαλλιά και από κομμωτήριο! Τότε που σκότωσε την αδελφή της

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://toloukoumi.gr/%ce%b4%ce%b5%ce%b9%cf%84%ce%b5-%cf%86%cf%89%cf%84%ce%bf-%ce%bd%cf%84%ce%bf%ce%ba%ce%bf%cf%85%ce%bc%ce%b5%ce%bd%cf%84%ce%bf-%ce%bf%cf%84%ce%b1%ce%bd-%ce%b7-%ce%b5%ce%b9%cf%81%ce%ae%ce%bd%ce%b7-%ce%bc/

    Η Ιωάννα Τούνη εξηγεί γιατί χάθηκε από τα social media: «Συνέβη κάτι πολύ δυσάρεστο»

    Μέσω ενός βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Ιωάννα Τούνη αποκάλυψε...

    Πάρτι με λάμψη πολλών καρατίων

    Η Μαργαρίτα Χρυσάκη, founder και δημιουργός των κοσμημάτων Maggoosh, γιόρτασε τα εγκαίνια του πρώτου...

    NEA TΡΑΓΩΔΙΑ ΣΕ ΤΡΟΧΑΙΟ ΣΤΗ ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ: Σκοτώθηκε οδηγός μηχανής – Σφοδρή σύγκρουση με ΙΧ

    Ασύλληπτη τραγωδία σημειώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής στη Βάρδα, όταν...