Στον Άγιο Στέφανο ο Τζέιμς Δαλαμάγκας – Καταδίκη με αναστολή μέχρι την έφεση στον πατέρα και τη σύντροφό του

Ημερομηνία:

Ολοκληρώθηκε αργά σήμερα το απόγευμα μετά από μαραθώνια ακροαματική διαδικασία στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αιγίου, η εκδίκαση της υπόθεσης που αφορά τον 56χρονο Τζέιμς Δαλαμάγκας.

Το δικαστήριο επέβαλε στον Δαλαμάγκα ποινή φυλάκισης δύο ετών και εννέα μηνών. Η σύντροφός του καταδικάστηκε σε δύο έτη και έξι μήνες φυλάκιση, ενώ ο πατέρας του σε τρία έτη και τέσσερις μήνες. Και στους τρεις αναγνωρίστηκε το δικαίωμα άσκησης έφεσης με αναστέλλουσα δύναμη της ποινής, με αποτέλεσμα να αφεθούν ελεύθεροι.

Ο Τζέιμς Δαλαμάγκας συνελήφθη  το μεσημέρι της Κυριακής στο Άλσος Αιγιαλείας, όπου διέμενε τα τελευταία χρόνια, ενώ σε βάρος του εκκρεμούσε ερυθρά αγγελία διεθνών αναζητήσεων της Interpol από τις αυστραλιανές αρχές για υπόθεση ανθρωποκτονίας.

Κατά τη διάρκεια της αστυνομικής επιχείρησης είχαν εντοπιστεί και κατασχεθεί μία βαλλίστρα με πέντε βέλη, δύο μαχαίρια, φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής, τρεις συσκευές αποθήκευσης USB και 13 κινητά τηλέφωνα, ευρήματα που αποτέλεσαν βασικό μέρος της δικογραφίας. Παράλληλα, είχαν συλληφθεί η 47χρονη σύντροφός του και ο 86χρονος πατέρας του, οι οποίοι κατηγορήθηκαν για υπόθαλψη εγκληματία.

 

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα

Κοινοποίηση:

Περισσότερα Άρθρα
Σχετικα

Iερέας έβαλε φωτιά στο σπίτι της πρώην συζύγου του στα Χανιά – «Με καθοδηγούσε ο Αρχάγγελος Γαβριήλ»

Στο εδώλιο του Μεικτού Ορκωτού Εφετείου κάθεται, έξι χρόνια...

DSRB: Ελλάδα και Τουρκία στη νέα «αμυντική τράπεζα» – Στόχος η λειτουργία το 2027

Την ίδρυση μιας νέας πολυμερούς τράπεζας για τη χρηματοδότηση...

SwitzGroup για Bread Factory: «Να μη χαθεί μια υγιής δραστηριότητα»

Την άρση της δέσμευσης τραπεζικών λογαριασμών εταιρειών 9 καταστημάτων...