ΠΑΤΡΑ: Εγινε δοκιμαστική διαδρομή με το τρένο! Στην Αχαγιά σε 27 λεπτά και 5 δευτερόλεπτα

    Ημερομηνία:

    Με επιτυχία διεξήχθη το απόγευμα της Πέμπτης το δοκιμαστικό δρομολόγιο του Προαστιακού Σιδηροδρόμου από την Πάτρα στην Κάτω Αχαΐα, ενόψει της επαναλειτουργίας της γραμμής μέχρι τον τερματικό της σταθμό.

    Τα εμπόδια που υπήρχαν για την επέκταση των δρομολογίων έως την Κάτω Αχαΐα ξεπεράστηκαν και το αποψινό δοκιμαστικό φέρνει ακόμα πιο κοντά την άφιξη του τρένου στην πρωτεύουσα του Δήμου Δυτικής Αχαΐας.

    Σύμφωνα με τον προϊστάμενο του ΟΣΕ στην Πάτρα, Χρήστο Οικονόμου όλα κύλησαν ομαλά και ο χρόνος που χρειάστηκε ο Προαστιακός για να διανύσει ολόκληρη τη διαδρομή ήταν 27 λεπτά και 5 δευτερόλεπτα.

    Στόχο πλέον αποτελεί η επανέναρξη των δρομολογίων τις επόμενες ημέρες. Αναμένεται η ανακοίνωση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ για την επανέναρξη των δρομολογίων και τη νέα τιμολογιακή πολιτική της εταιρείας σε μηνιαίες κάρτες εισιτηρίων και πιθανόν προσφορές προς τους επιβάτες.

    Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι ενδιαφέρον θα έχει αν τα Καμίνια τελικά θα εμπίπτουν στην ζώνη της Πάτρας ή της Κάτω Αχαΐας και υπήρχαν για το θέμα αντιδράσεις από κατοίκους της περιοχής.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Γιατί καταναλώνουμε περισσότερες τροφές από όσο χρειαζόμαστε;

    Το στρες της ζωής μπορεί να διαταράξει την επικοινωνία μεταξύ εντέρου και...

    Πάτρα – Τους “έσωσε” ο Χαράλαμπος Μπονάνος – φωτό

    Τέλος στο… µαρτύριο για τους οδηγούς που κινούνταν στην...

    Ακρίβεια: Διπλάσια η τιμή στο ψωμί – «Πικρός» ο καφές

    Η συνεχιζόμενη επέλαση της ακρίβειας καθιστά πλέον δυσχερή την αγορά βασικών...

    Σοβαρά προβλήματα στην Κέρκυρα από την κακοκαιρία – Κατολισθήσεις, πλημμύρες και αποκλεισμοί

    Σοβαρά προβλήματα έχει προκαλέσει η σφοδρή κακοκαιρία που πλήττει...