Στη Μύκονο η Κίμπερλι Γκίλφοϊλ: Έφτασε με φουσκωτό στο Nammos όπου την υποδέχτηκε ο πρέσβης των ΗΠΑ στο Βέλγιο – ΒΙΝΤΕΟ

Ημερομηνία:

Η πρέσβης των ΗΠΑ στην Ελλάδα, Κίμπερλι Γκιλφόϊλ επισκέπτεται τη Μύκονο, ένα νησί που της αρέσει πάρα πολύ.

Σύμφωνα με στιγμιότυπα που δημοσίευσε το Mykonoslivetv, η επικεφαλής της αμερικανικής διπλωματικής αποστολής έφτασε με φουσκωτό στo Nammos όπου την υποδέχτηκε ο ομόλογός της, πρέσβης των ΗΠΑ στο Βέλγιο, Μπιλ Γουάιτ.

Η κ. Γκίλφοϊλ έφτασε έχοντας στο πλευρό της μέλη από την προσωπική της ασφάλεια. Με την αποβίβασή της, τής προσφέρθηκε ένα ποτήρι σαμπάνια ως καλωσόρισμα.

Μάλιστα, αρκετοί λουόμενοι και μέλη του προσωπικού θέλησαν να φωτογραφηθούν μαζί της, με την πρέσβη των ΗΠΑ να αποδέχεται.

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα

Κοινοποίηση:

Περισσότερα Άρθρα
Σχετικα

Σαπούνι ή αφρόλουτρο; Τι χρειάζεται πραγματικά το ανδρικό δέρμα

Το δίλημμα δεν κρίνεται στη μορφή του προϊόντος. Η...

Ο Παναθηναϊκός AKTOR επικράτησε με 84-59 του Προμηθέα στην Πάτρα

Μετά το 4/4 στην EuroLeague, ο Παναθηναϊκός AKTOR έκανε και το...