Αυτοκίνητό «κρεμάστηκε» στους βράχους στην Κεφαλονία, σώα η οικογένεια που επέβαινε

Ημερομηνία:

Άγιο είχε μια οικογένεια Ιταλών το απόγευμα της Κυριακής, όταν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν βρέθηκε κυριολεκτικά μια ανάσα από το να καταλήξει στη θάλασσα, στη βραχώδη ακτή στις Καμαρούλες, δίπλα στην παραλία Γραδάκια στην Κεφαλονιά.

Το λευκό αυτοκίνητο εξετράπη της πορείας του και κατέληξε σε ένα εξαιρετικά επικίνδυνο σημείο, με το μπροστινό του τμήμα να βρίσκεται πάνω από το κενό και να «κρέμεται» προς τη θάλασσα, ενώ το κάτω μέρος του οχήματος είχε κολλήσει πάνω στους βράχους.

Σύμφωνα με το kefaloniafocus.com, η οικογένεια που επέβαινε στο όχημα στάθηκε τυχερή και το περιστατικό περιορίστηκε στις υλικές ζημιές και στην πολύ μεγάλη περιπέτεια που έζησαν.

Για την απομάκρυνση του οχήματος χρειάστηκε να επιστρατευτεί γερανός, καθώς η θέση στην οποία είχε ακινητοποιηθεί καθιστούσε αδύνατη την απομάκρυνσή του με άλλο τρόπο.

PHILOXENIA

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα

Κοινοποίηση:

Περισσότερα Άρθρα
Σχετικα

Αχαϊα: Χαμός στον “Κουρσάρο” με την Ανδρομάχη

Το Koursaros Beach Club υποδέχθηκε την Ανδρομάχη για ένα ξεχωριστό καλοκαιρινό event, στο...

Πανεπιστήμιο Πατρών: Προχωρά η κατασκευή του νέου φοιτητικού εστιατορίου στο Ρίο

Με εντατικούς ρυθμούς προχωρά η κατασκευή του νέου φοιτητικού...

Πάτρα: Εκτάκτως στο Νοσοκομείο γνωστός Πατρινός δημοσιογράφος – φωτο

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://toloukoumi.gr/%cf%80%ce%ac%cf%84%cf%81%ce%b1-%ce%b5%ce%ba%cf%84%ce%ac%ce%ba%cf%84%cf%89%cf%82-%cf%83%cf%84%ce%bf-%ce%bd%ce%bf%cf%83%ce%bf%ce%ba%ce%bf%ce%bc%ce%b5%ce%af%ce%bf-%ce%bf-%ce%b4%ce%b7%ce%bc%ce%bf%cf%83/