Ιωάννα Παλιοσπύρου: Η 1η φωτογραφία μετά την επίθεση με βιτριόλι! ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ Η ΚΟΠΕΛΑ

    Ημερομηνία:

    Το πρωί της 20ης Μαΐου 2020 έμελλε να αλλάξει τη ζωή της Ιωάννας Παλιοσπύρου για πάντα. Η όμορφη κοπέλα καθώς πήγαινε στη δουλειά της έζησε τον απόλυτο τρόμο όταν δέχτηκε επίθεση με βιτριόλι από γυναίκα που είχε καλύψει τα χαρακτηριστικά της.

    Η προσαγωγή της 35χρονης ιδιωτικής υπάλληλου σε δικηγορικό γραφείο, μετατρέπεται σε σύλληψη, το απόγευμα της 11ης Ιουνίου. Οδηγείται στον εισαγγελέα, ο οποίος της ασκεί ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και απείθεια.

    Αιτία όπως έχει γίνει γνωστό μέχρι στιγμής, η ερωτική αντιζηλία.

    10 μήνες μετά και έπειτα από πολλές χειρουργικές επεμβάσεις η Ιωάννα βρίσκει τη δύναμη και αρχίζει να στέκεται στα πόδια της. Η άτυχη κοπέλα σπάει τη σιωπή της και μιλάει για πρώτη φορά στο περιοδικό “ΟΚ!” που θα κυκλοφορήσει εκτάκτως την Παρασκευή και μιλάει για την τραγική εμπειρία της.

     

    «Μέχρι τη σύλληψη ζούσα με το φόβο, ότι θα με βρει και θα με σκοτώσει», λέει για την 35χρονη κατηγορούμενη.

    Το περιοδικό θα δημοσιεύσει τη συνέντευξη αλλά και μια φωτογραφία της Ιωάννας, μετά το τραγικό γεγονός.

    Ιωάννα Παλιοσπύρου: Η 1η φωτογραφία μετά την επίθεση με βιτριόλι! ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ Η ΚΟΠΕΛΑ

     

     

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Αρχαία Ολυμπία: στις 26 Νοεμβρίου η Αφή της Φλόγας για τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες Milano Cortina 2026

    Η Αφή της Ολυμπιακής Φλόγας για τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς...

    Πάτρα – Σαρωτικοί έλεγχοι για “μπόμπες”! “Χτύπημα” στο λαθραίο αλκοόλ

    Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η μεγάλη επιχειρησιακή εκστρατεία της...

    Γιατί οριστηκε η 18η Νοεμβρίου ως η επίσημη ημερομηνία “γέννησης” του Μίκυ Μάους

    Ανθρωπόμορφο ποντίκι, σύμβολο της Disney και μία από τις πιο...

    Ισραήλ: Εκατόμβη νεκρών Παλαιστινίων κρατουμένων κατά τη διάρκεια του πολέμου της Γάζας

    Τουλάχιστον 98 Παλαιστίνιοι έχασαν τη ζωή τους υπό κράτηση...