Μαζωνάκης: Τρεις παρουσιαστές στο πελατολόγιο των γιατρών – Ανάμεσά τους πασίγνωστη Ελληνίδα

Ημερομηνία:

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για το πελατολόγιο των δύο γιατρών του Κολωνακίου, την ώρα που συνεχίζεται η έρευνα για τις συνθήκες θανάτου του Γιώργου Μαζωνάκη. Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε ο Νάσος Γουμενίδης, τρεις παρουσιαστές φέρονται να είχαν υπάρξει πελάτες των δύο γιατρών, με τη μία περίπτωση να αφορά πασίγνωστη Ελληνίδα παρουσιάστρια.

Ο δημοσιογράφος μετέφερε τις συγκεκριμένες πληροφορίες μέσα από την εκπομπή «Ρεπορτάζ Τώρα» του OPEN, χωρίς να κατονομάσει κανένα από τα τρία πρόσωπα.

Για τους δύο παρουσιαστές δεν αποκάλυψε ούτε το φύλο τους, ενώ για το τρίτο πρόσωπο περιορίστηκε να αναφέρει ότι είναι ιδιαίτερα γνωστή Ελληνίδα παρουσιάστρια.

Τα τρία πρόσωπα από την τηλεόραση

Οι νέες πληροφορίες προστίθενται στις αναφορές των τελευταίων ημερών για αναγνωρίσιμα πρόσωπα που φέρονται να είχαν επισκεφθεί το συγκεκριμένο ιατρείο στο Κολωνάκι.

Η παρουσία ενός προσώπου στο πελατολόγιο των γιατρών δεν σημαίνει, βέβαια, οποιαδήποτε σύνδεσή του με τα γεγονότα που διερευνώνται γύρω από τον θάνατο του Γιώργου Μαζωνάκη.

Παράλληλα, τα στοιχεία που αφορούν τις ιατρικές επιλογές ή τις θεραπείες οποιουδήποτε προσώπου αφορούν προσωπικά δεδομένα, γεγονός που αποκτά ιδιαίτερη σημασία από τη στιγμή που γίνεται λόγος για ανθρώπους με έντονη δημόσια παρουσία.

Στο μικροσκόπιο τα κινητά των δύο γιατρών

Σε διαφορετικό επίπεδο κινείται η έρευνα των Αρχών για όσα συνέβησαν τις κρίσιμες ώρες στο ιατρείο. Στο επίκεντρο βρίσκονται οι τηλεφωνικές επικοινωνίες της Ιωάννας Γάκα και του Ηλία Θεοδωρόπουλου.

Μέσω της άρσης του τηλεφωνικού απορρήτου εξετάζονται δεδομένα από τα κινητά τηλέφωνα των δύο γιατρών και η δραστηριότητά τους κατά το χρονικό διάστημα στο οποίο εξελισσόταν το περιστατικό με τον Γιώργο Μαζωνάκη.

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα

Κοινοποίηση:

Περισσότερα Άρθρα
Σχετικα

Δυτική Ελλάδα: «Βοήθεια, μαμά!»- 17χρονος ξυλοκοπήθηκε από πρώην συμμαθητή του

Σοβαρό περιστατικό βίας μεταξύ ανηλίκων αποκαλύφθηκε στην Καλαμάτα, όπου...

Πάτρα: Απάτη με «μαϊμού» ασφαλιστή – Άρπαξε χρυσαφικά αξίας 4.000 ευρώ

Μία ακόμη υπόθεση απάτης καταγράφεται στην Πάτρα, με θύμα...

Πάτρα: Στο εδώλιο 85 άτομα – εκατοντάδες τα θύματά τους

Στο εδώλιο του δικαστηρίου στην Πάτρα οδηγείται υπόθεση μεγάλης...

Κορωνιός: Αν ο Αλέξης Τσίπρας ήταν παίκτης, θα ήταν ο Νίκος Γκάλης

Ο παλαίμαχος καλαθοσφαιριστής Άγγελος Κορωνιός προχώρησε σε δηλώσεις στον...