Για το Παρίσι αναχώρησε η Ελένη Φουρέιρα, με το ταξίδι της στη γαλλική πρωτεύουσα να κρύβει ένα νέο επαγγελματικό project και τη συνεργασία της με τον Jean Paul Gaultier.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πίσω από το συγκεκριμένο ταξίδι βρίσκεται η συνεργασία της Ελένης Φουρέιρα με τον Jean Paul Gaultier. Η τραγουδίστρια ταξίδεψε στη γαλλική πρωτεύουσα για event του διάσημου οίκου, με τον οποίο διατηρεί σταθερή συνεργασία τα τελευταία χρόνια ως πρέσβειρα των αρωμάτων του στην Ελλάδα. Η συνεργασία τους ξεκίνησε με το λανσάρισμα του αρώματος Scandal Absolu και συνεχίστηκε μέσα από καμπάνιες και εμφανίσεις της τραγουδίστριας σε events του οίκου. Η Ελένη Φουρέιρα έχει βρεθεί και στο παρελθόν στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού έπειτα από πρόσκληση του Jean Paul Gaultier. Παράλληλα, η ίδια προανήγγειλε νέο τραγούδι και νέα επαγγελματικά σχέδια, ενώ επιβεβαίωσε ότι τον χειμώνα επιστρέφει για δεύτερη σεζόν στο Lohan.

Η κουβέντα πέρασε και στην οικογένειά της, με την Ελένη Φουρέιρα να διαβεβαιώνει πως ο Αλμπέρτο Μποτία και ο γιος τους, Ερμής, είναι καλά. Μάλιστα, αποκάλυψε και μια χαριτωμένη λεπτομέρεια από την καθημερινότητά τους: «Ο γιος μου τρελαίνεται για μακαρόνια με κιμά».


