Α. Μαστοράκου: «Χρεοκοπία σε τοπικά διαγνωστικά κέντρα από το clawback» – ΗΧΗΤΙΚ

    Ημερομηνία:

    Για χρεοκοπία διαγνωστικών κέντρων, τοπικά και πανελλαδικά, λόγω έλλειψης οικονομικών πόρων, κάνει λόγο η πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου της Πάτρας,   με φόντο τις τριήμερες κινητοποιήσεις, μεταξύ άλλων, για το clawback. Μιλά για έλλειψη πόρων που έχει επίπτωση και στις μισθοδοσίες των εργαζομένων.

    ICECAP

    Θυμίζουμε πως, το Συντονιστικό Όργανο των φορέων της Πρωτοβάθµιας Φροντίδας Υγείας (διαγνωστικά κέντρα, πολυϊατρεία και κλινικοεργαστηριακοί γιατροί) έχει εξαγγείλει κινητοποιήσεις στις 26, 27 και 28 Μαΐου, διεκδικώντας από το κράτος πρόσθετη χρηµατοδότηση, ώστε «να σταµατήσει η εφαρµογή του ληστρικού clawback, να επιβιώσουν τα ιατρεία και εργαστήρια της γειτονιάς και τα πολυϊατρεία τα οποία στηρίζουν τη ∆ηµόσια Υγεία και κινδυνεύουν τα ίδια µε αφανισµό», όπως αναφέρουν τα µέλη του κλάδου.

    «Είναι προειδοποιητικό αυτό το τριήµερο και θα συνεχίσουµε τον αγώνα µας», δηλώνει η αντιπρόεδρος του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου και πρόεδρος των γιατρών του ΕΟΠΥΥ (ΕΝΙ ΕΟΠΥΥ), Άννα Μαστοράκου.

    Φλίγκος

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΑΡΗΣ ΜΟΥΓΚΟΠΕΤΡΟΣ: Αυτή την εβδομάδα «ξεκαθαρίζει» η υπόθεση με τον φίλο του

    Ο Άρης Μουγκοπέτρος, που εξακολουθεί να νοσηλεύεται, μετά τον...

    ΠΑΤΡΑ: Αύριο η κηδεία του Ντίνου Τσιτσάρα

    Απεβίωσε σε ηλικία 85 ετών μια μορφή που άφησε...

    6.000 τουρίστες στο Κατάκολο… την πρώτη μέρα της κρουαζιέρας

    Θετικό αποτύπωμα άφησε στο Κατάκολο το «άνοιγμα», ουσιαστικά, της...

    Γιώργος Παπαδάκης: Η ανακοίνωση για το Καλημέρα Ελλάδα – «Δεν έχω τη δύναμη πια»

    «Αισθάνομαι σαν να έχω πεθάνει» ανέφερε προσπαθώντας να συγκρατήσει...